Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Mи да .....вижте му логото
Модератор: dantho.mihov
Mи да .....вижте му логото
Много Ви моля колеги,не бъдете вулгарни и все пак гледайте какво става около Вас!
ПЪК СЛЕД ТОВА ДА БЪДЕМ СЪДНИЦИ 

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз ако сам на теб срещу МОДЕРАТОР няма да тръгвам.Винаги са прави и не се бъзикам,тук сме хиляди,а само 5-6 човека трябва да следят за реда и не е лесно,а от къде знам.............няма да кажа.
Публично това не е добре да се пише,лично мнение.Драсни му 2 реда на лични ако нещо не ти харесва,може и на АДМИНА на форума,но с това както си я подкарал далече няма да се стигне.
ХОЛИГАН му е ника все пак,ако беше МИЛО КОТЕНЦЕ по-голям респект ли щеше да всява???
Виj ми подписа като идейка само

Публично това не е добре да се пише,лично мнение.Драсни му 2 реда на лични ако нещо не ти харесва,може и на АДМИНА на форума,но с това както си я подкарал далече няма да се стигне.
ХОЛИГАН му е ника все пак,ако беше МИЛО КОТЕНЦЕ по-голям респект ли щеше да всява???
Виj ми подписа като идейка само

Не дърпай ...... за ......
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Mи да .....вижте му логото
Батка тука сме се събрали да пишеме за риболов .Ако ти харесва го прави,ако ли не чети.Има си места за всяка тема която се пуска ,а не като теб дето си я постнал къде ти падне.Има си ред с който трябва да се съобразяваш като потребител.Колкото до модераторите не си ти човека дето ще ги порицаваш и контролираш .Това го прави админа или с други думи човека дето е негов сайта.bkd написа:Много Ви моля колеги,не бъдете вулгарни и все пак гледайте какво става около Вас!ПЪК СЛЕД ТОВА ДА БЪДЕМ СЪДНИЦИ
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
уважаеми колега, ще ти кажа само това, че този ник ми е още преди да стана модератор във форума! Освен риболовец съм и футболен запалянко! На подписа си съм сложил снимка и като риболовец......bkd написа:HOOLIGAN,какво би казал по темата!?![]()
![]()
надявам се да си доволен от отговора....свърши ли се риболова та почна и аватарите да коментираш

наслука през новата година , ако някой се е почувствал засегнат, днес е ПРОШКА, аз я искам от всички колеги от форума!