Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново на таинствения
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Отново на таинствения
Здравейте колеги днес направих един излет отново на този язовир първата риба която уловихме с баща ми се закачи на неговата въдица но беше далече и аз я дръпнах хвана се на хляб със яката съставка и какво се оказа щука със размери 30 см полвихме и червеноперки на хляба няма да казвам колко късно пристигнахме на язовира че ме е срам този път си забравих апарата
обаче не хванахме костенурка тоя път ловихме на директен телескоп с основно 0.20 и повод 0.10 кука номер 16 абе яко си беше
Успех и наслука и се усмихвайте по често 

Риболова е хоби.Наслука 

Re: Отново на таинствения
Само немога да разбера,защо основното ти е 0.20,в случей ,че ловиш с повод 0.10...Иначе поздравления за излета.
Най-голямата риба е изпуснатата

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ми откъде да знам щот по-голяма жилка за основно се слага пък аз имам 0.12 и след това 0.18 и 0.20assv написа:Само немога да разбера,защо основното ти е 0.20,в случей ,че ловиш с повод 0.10...Иначе поздравления за излета.
Риболова е хоби.Наслука 

И защо го пускаш тоя репортаж?Нито снимки има,нито си написал къде се намира,нито на какво си хванал щуката...
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За да има повече гледания темата. 
И щуката почти сигурен съм , че е ударила на рибето , което се е самозасекло на тайнствената съствака в хляба . И сте имали късмета в същия момент да се завърти щука , и аз съм го правил но на река

И щуката почти сигурен съм , че е ударила на рибето , което се е самозасекло на тайнствената съствака в хляба . И сте имали късмета в същия момент да се завърти щука , и аз съм го правил но на река

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Не трябва да те е срам,че си забравил апарата.Срамота е като ти погледне човек нескончаемото изречение, което си сътворил.Надали някой е в състояние да хване смисъла на написаното без никакви препинателни знаци!
Не само ще се усмихваме ами ще заревем от смях при такава фрапираща неграмотност!
Не само ще се усмихваме ами ще заревем от смях при такава фрапираща неграмотност!
-
- новобранец
По-съгласен не мога да бъда !!!!nicko67 написа:Не трябва да те е срам,че си забравил апарата.Срамота е като ти погледне човек нескончаемото изречение, което си сътворил.Надали някой е в състояние да хване смисъла на написаното без никакви препинателни знаци!
Язък

задобрявам, ама може и по-бързо ...
-
- Модератор
То и аз вече се съмнявам както в този тайнствен водоем, така и в тази тайнствена съставка.