Отново на таинствения

Модератори: bobopeli, sapuna

David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Отново на таинствения

Мнение от David Kamenov »

Здравейте колеги днес направих един излет отново на този язовир първата риба която уловихме с баща ми се закачи на неговата въдица но беше далече и аз я дръпнах хвана се на хляб със яката съставка и какво се оказа щука със размери 30 см полвихме и червеноперки на хляба няма да казвам колко късно пристигнахме на язовира че ме е срам този път си забравих апарата :) обаче не хванахме костенурка тоя път ловихме на директен телескоп с основно 0.20 и повод 0.10 кука номер 16 абе яко си беше :) Успех и наслука и се усмихвайте по често :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Re: Отново на таинствения

Мнение от assv »

Само немога да разбера,защо основното ти е 0.20,в случей ,че ловиш с повод 0.10...Иначе поздравления за излета.
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

assv написа:Само немога да разбера,защо основното ти е 0.20,в случей ,че ловиш с повод 0.10...Иначе поздравления за излета.
Ми откъде да знам щот по-голяма жилка за основно се слага пък аз имам 0.12 и след това 0.18 и 0.20
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kmap »

И защо го пускаш тоя репортаж?Нито снимки има,нито си написал къде се намира,нито на какво си хванал щуката...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

За да има повече гледания темата. :)
И щуката почти сигурен съм , че е ударила на рибето , което се е самозасекло на тайнствената съствака в хляба . И сте имали късмета в същия момент да се завърти щука , и аз съм го правил но на река
Изображение
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Не трябва да те е срам,че си забравил апарата.Срамота е като ти погледне човек нескончаемото изречение, което си сътворил.Надали някой е в състояние да хване смисъла на написаното без никакви препинателни знаци!
Не само ще се усмихваме ами ще заревем от смях при такава фрапираща неграмотност!
liubospassov
новобранец
новобранец

Мнение от liubospassov »

nicko67 написа:Не трябва да те е срам,че си забравил апарата.Срамота е като ти погледне човек нескончаемото изречение, което си сътворил.Надали някой е в състояние да хване смисъла на написаното без никакви препинателни знаци!
Не само ще се усмихваме ами ще заревем от смях при такава фрапираща неграмотност!
По-съгласен не мога да бъда !!!!

Язък :evil:
задобрявам, ама може и по-бързо ...
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

То и аз вече се съмнявам както в този тайнствен водоем, така и в тази тайнствена съставка.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”