Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За повече усмивки във форума!
Модератор: sapuna
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За повече усмивки във форума!
Жалко, че Чируза заключи темата на Дунавски малко преди и аз да се включа, а то бе заради хубавата усмивка на Бачо Илия с консервата
:

Все си мисля, че с повече усмивки ще бъде по-добре, отколкото с много заяждания.
За това предлагам:
Да пускаме теми и репортажи с усмивки и добро настроение
!
Има добри автори, с чувство за хумор -
Те са на ход !!!

Все си мисля, че с повече усмивки ще бъде по-добре, отколкото с много заяждания.
За това предлагам:
Да пускаме теми и репортажи с усмивки и добро настроение

Има добри автори, с чувство за хумор -
Те са на ход !!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: За повече усмивки във форума!
Напълно съгласен за усмивките.. 

"The more you know, the less you carry"
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Имаше...Има добри автори, с чувство за хумор -

Аз там съм пораснал...
Петков, аз брат ако ида за риба и после на хапна малко, с доза бира или бяло вино, хич не ми е до усмивка, виж ако обратното се случи, малииии направо ми се пука смешката. Ма пусто, как да пусна подобни снимки, като веднага ще трябва да си сменя ника от Пачо 69 на Канибал69?
По-голям шаран от рибаря няма...
Момчета на един селски гьол,хванах златна червеноперка.Наснимах я и я пуснах че беше няма,и не ме пита за 3те желания
Слуката ме споходи в събота вечер.За над 30 години риболов с въдица за пръв път хващам такава.
Е вие сте

Риболовци.
- G.Petkov
За Бобо 3333333333,
Има, има
!
Прочети само днешните теми от "Излетите",
Има много и пълни с чувство за хумор репортажи !
Само трябва да имаме положителната нагласа към форума в който участваме
!
Нали риболова е за удоволствие - не за конфронтация
!
Ето Люсиен е винаги положително настроен, често и с усмивка
!
Има, има

Прочети само днешните теми от "Излетите",
Има много и пълни с чувство за хумор репортажи !
Само трябва да имаме положителната нагласа към форума в който участваме

Нали риболова е за удоволствие - не за конфронтация

Ето Люсиен е винаги положително настроен, често и с усмивка

- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- кандидат преподавател

Абе гледам на откриването на олимпиадата в Лондон,мистър Бийн участваше в програмата ама имаше и Круела Де Вил-злата леличка от филма 101 далматинци.Та нека и други колеги да се изкажат. 

Риболовци.
- ninastefanina
- сериозен играч
Жоре определено съм за 24 карата усмивка,като тази

Малки обяви по Нова ТВ,но става въпрос за усмивката,всичко друго е без значение.
Е така се ходи за риба

Малки обяви по Нова ТВ,но става въпрос за усмивката,всичко друго е без значение.
Е така се ходи за риба

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- учете се от него
Консервите са тип "Ропотамо" и по скоро трябва да ми викате "зарзаватчия, такъв...", а не "месар, такъф...".G.Petkov написа:Жалко, че Чируза заключи темата на Дунавски малко преди и аз да се включа, а то бе заради хубавата усмивка на Бачо Илия с консервата!!!

п.п. Дунафски, специално за теб мога да пусна и една партида "Вегетариана"- без риба, та да се чудиш кво да пишеш тогава...

Ето и специално за темата, още една моя снимка с усмивка и без консерви:

Много добре казано - За повече усмивки ... и по-малко подигравки. И за по-малко поводи за заяждане.
Нещо почва да ме обхваща Харата, да видим докъде ша стигна.
Специално за Бачо Илия – в последния ти подигравателен пост си нарушил и закона, бе Бачо. Не че го осъзнаваш вероятно, нали си от старите майстори, дето закон и модератор не ги лови. Още по-хубаво – подиграваш се с човек, който е предупреден и ако ти отговори - вероятно него ще накажат, а не теб. Нали си от старите майстори.....
Да зема аз да ти отговоря, вместо обекта на подигравката:
Направили сте си група и си отстоявате позициите, срещу всеки, който дръзне да ви се опълчи. /Тука бех написал магарии, вместо позиции, ама го изтрих./
И се възползвате от подкрепата на модераторите, и се подигравате с отношението на по-младите, от които много са привърженици на спазването на законите и на пазенето на рибите. Защото са прочели това-онова, опитали са, и им е харесало. И са се убедили в ползата.
За това е и тая тема – нали, колега Петков. Пак тънко подигравателна, но поднесена много по-перфидно от последния пост на Бачо Илия, та не всеки ще го забележи. Викаш да им се усмихваме, докато ги дразним, а? Само че Бачо Илия не издържа и пак даде повод да се почне това, което ще следва. И вероятно пак ще се стигне до ключ и наказание на някой извън вашата група.
Е, нека има и един по-стар на другата страна, щото не ми пука.
Специално за модераторите – вашата безмълвно отношение км бракониерството е възмутително. По този начин всъщност го подкрепяте, особено като наказвате всяка критика. Вижте си подфорума Подледен Риболов, ако не вярвате. За Мояг Риболовен Излет да не говорим. В темата за щуките има доста народ за предупреждаване, дето сте го пропуснали, ако ме питате мен. Вземете изтрийте директно правилата, защото доста народ не ги спазва. Или променете нещо, иначе ще си останете само с Бачовците у форумо.
Ще завърша с това, с което започнах - ЗА повече усмивки ... и по-малко подигравки. И за по-малко поводи за заяждане.
Нещо почва да ме обхваща Харата, да видим докъде ша стигна.
Специално за Бачо Илия – в последния ти подигравателен пост си нарушил и закона, бе Бачо. Не че го осъзнаваш вероятно, нали си от старите майстори, дето закон и модератор не ги лови. Още по-хубаво – подиграваш се с човек, който е предупреден и ако ти отговори - вероятно него ще накажат, а не теб. Нали си от старите майстори.....
Да зема аз да ти отговоря, вместо обекта на подигравката:
Направили сте си група и си отстоявате позициите, срещу всеки, който дръзне да ви се опълчи. /Тука бех написал магарии, вместо позиции, ама го изтрих./
И се възползвате от подкрепата на модераторите, и се подигравате с отношението на по-младите, от които много са привърженици на спазването на законите и на пазенето на рибите. Защото са прочели това-онова, опитали са, и им е харесало. И са се убедили в ползата.
За това е и тая тема – нали, колега Петков. Пак тънко подигравателна, но поднесена много по-перфидно от последния пост на Бачо Илия, та не всеки ще го забележи. Викаш да им се усмихваме, докато ги дразним, а? Само че Бачо Илия не издържа и пак даде повод да се почне това, което ще следва. И вероятно пак ще се стигне до ключ и наказание на някой извън вашата група.
Е, нека има и един по-стар на другата страна, щото не ми пука.
Специално за модераторите – вашата безмълвно отношение км бракониерството е възмутително. По този начин всъщност го подкрепяте, особено като наказвате всяка критика. Вижте си подфорума Подледен Риболов, ако не вярвате. За Мояг Риболовен Излет да не говорим. В темата за щуките има доста народ за предупреждаване, дето сте го пропуснали, ако ме питате мен. Вземете изтрийте директно правилата, защото доста народ не ги спазва. Или променете нещо, иначе ще си останете само с Бачовците у форумо.
Ще завърша с това, с което започнах - ЗА повече усмивки ... и по-малко подигравки. И за по-малко поводи за заяждане.
-
- учете се от него
Колега "пича", аз не съм си направил "група", нито пък съм в каквато и да е такава от тук битуващите групи. Нещо повече- последният ми банн, които продължи около две години, е точно защото изразих в открит текст и доста образно, личното си отношение по този въпрос. Не виждам къде и как прозря "подигравателното" ми отношение към някой(и), които иначе и по-образно казано са "на всяко гърне- мерудия", ама точно пък в тази тема въобще не става дума за това, нито пък за пичовете- моралисти, дето подскачат и портят всяка една тема в която има прибран за консумация улов, дори когато това е в рамките на закона. Обратно на твоте съждения те уверявам, че при такива ситуации обикновенно "бачовците" се дистанцират първи, пък "пичовете" седят до последно и се дърлят с нормалните колеги "до дупка"!
Айде със здраве и поне постни някоя снимка с усмивка, поне на половината на моята!??

п.п. как съм нарушил закона в последния си пост?

Айде със здраве и поне постни някоя снимка с усмивка, поне на половината на моята!??

п.п. как съм нарушил закона в последния си пост?

-
- кандидат преподавател
С най-широка усмивка,
ей тъй от чисто любопитство,щото на мен ми е професионално изкривяване постоянно да търся нарушения на множество закони,да попитам и аз кое точно от снимката е нарушението ?Дали,щото Бачо Илия е със шапка или щото държи грандомански дълъг живарник,ма в такъв случай чий закон е нарушен ?:lol:Нали визираме само нашите закони,а не например на Саудитска Арабия или на Тринидат и Тобаго ? 

- КИРО
- Обратна връзка:
Приятелите винаги са такива,и винаги има усмивки между тях.bobo_33333 написа:Имаше...Има добри автори, с чувство за хумор -
Но не сме приятели само по клавишите БОБО,
ама това е друга бира.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА