ЦЯЛОСТНА ШАРАНДЖИЙСКА ЕКИПИРОВКА !

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

nickky kollew

ЦЯЛОСТНА ШАРАНДЖИЙСКА ЕКИПИРОВКА !

Мнение от nickky kollew »

Здравейте хора, някой от вас дали ще може да ми каже от какво се състои цялата екипировка за шаранджийски риболов ? Като почнем от куфарчета, пръчки , куки и така нататък ? За да знам какво да добавя . Благодаря предварително !
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ЦЯЛОСТНА ШАРАНДЖИЙСКА ЕКИПИРОВКА !

Мнение от hristotihov »

Примерно!

1. стойка (род-под)
2. сигнализатори с обтегачи
3. пръчки - коленни
4. макари - байтрънър
5. калъф за пръчките
6. шаранджийски кеп
7. карп дюшек
8. кантар
9. основно влакно, шоклидери, влакно за поводи
10. монажи с олова, сейфти клипсове, гумени конуси, противооплитащи, вирбели, куки, стопери, термосвивам шлаух и тн.
11. игла и бургия за топчета
12. ПВА комплекти, мрежа с тъпкачка, пакети или чорапчета, конец ...
13. топчета, дипове и пелети за захранване
14. кобра, ракета или прашка ...

До тук 1000 лева :D ако вземеш и лодка с дистанционно е още 1000 :D
нямам живарник
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Писането и парите ще са много .
Само от аксесоарите , като цъкнеш на някой интернет магазин в секция шаранджийски аксесоари ти излизат от 5 страници нагоре .
Повечето магазини са подредени по секции взависимост от вида на риболова , цъкаш на куки илизат ти шаранджийски куки , цъкаш на въдици излизат ти няколко модела и шаранджийски пръчки .
Ако мислиш тепърва да навлизаш в т.нр модерен шаранджийски риболов трябва да отделиш много средства , най важно е пръчките и макарите взимаш си някой среден клас и 2 -3 години си ходиш по язовирите и тестваш , важно е и влакното , за монтажите треаа да почетеш много и различни теми.
После вече се глезиш род под , стол, дюшек, модерни сигнализатори, обтегачи , броли -палатка ии всичките тези глезотийки
Изображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

nickky kollew написа:Здравейте хора, някой от вас дали ще може да ми каже от какво се състои цялата екипировка за шаранджийски риболов ? Като почнем от куфарчета, пръчки , куки и така нататък ? За да знам какво да добавя . Благодаря предварително !

И един тон царевица..и един тон нерви....
Изображение
Най добрите са тук
nickky kollew

Еми аз ще си отделя некви пари пък да си напазарувам стабилно , да знам че всичко ми е ок :) Мерси хора :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Приготви си поне 2-3000лв , като за начало !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
nickky kollew

С.Върбанов написа:Приготви си поне 2-3000лв , като за начало !
Е това МАЛКО повече от предвиденото ... майкоооооо отказахте ме ... :д Но пък ще ги събера ! ! ! !
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

nickky kollew написа:
Е това МАЛКО повече от предвиденото ... майкоооооо отказахте ме ... :д Но пък ще ги събера ! ! ! !

Само за старт ще ти трябват2500- 3000 лв само за пръчките,макарите и род пода! За 4 въдици! А оттам нататък,всичко останало като легла,столове,палатка и всички останали неща са пак тази сума,че и повече! Това си е мн.сериозна инвестиция и цялата екипировка се събира с години,а не така отведнъж!
Успе в събирането!
П.П. Кажи къде ги събираш тези пари,да дойдем и ние да събираме! Може и на теб да помагаме в събирането! :lol:
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
nickky kollew

mario67 написа:
nickky kollew написа:

Само за старт ще ти трябват2500- 3000 лв само за пръчките,макарите и род пода! За 4 въдици! А оттам нататък,всичко останало като легла,столове,палатка и всички останали неща са пак тази сума,че и повече! Това си е мн.сериозна инвестиция и цялата екипировка се събира с години,а не така отведнъж!
Успе в събирането!
П.П. Кажи къде ги събираш тези пари,да дойдем и ние да събираме! Може и на теб да помагаме в събирането! :lol:
Е намерих една цака , в смисъл едно приятелче ме набута и се печелят стабилно пари , а най-готиното е че си го правиш от вас ама ти отнема МНОГО време... Ама е само за вманиачени компютърджии :Д и говорим за пари от сорта на 80-90 долара на ден, ама си е много занимавка, а междодругото на мен палатка, дюшеци и такива не ми трябват , само едно столче и ми е ок, даже и това може да се пропусне , колата близо до въдиците и си сядам отпред и готово ;д а въдици междодругото имам , така че се намалява цената ! :Д
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Питаш едно, после друго се оказва..какво караш колегите си чупят пръстите да ти отговарят :!:
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

koko6oko написа:Питаш едно, после друго се оказва..какво караш колегите си чупят пръстите да ти отговарят :!:
Като има кой да се връзва...
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

:drinkers:
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Какви въдици имаш , шаранджийските пръчки са много различни от универсиалните които се ползват за всичко. Отделно хубаво е да са еднакви с еднакви макари , а не збирщайн.
Изображение
nickky kollew

koko6oko написа:Питаш едно, после друго се оказва..какво караш колегите си чупят пръстите да ти отговарят :!:
E колега, аз може да имам 1-2 неща , но все пак искам да знам какво още ми е нужно .... ;хх веднага някой да ме нападне....
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

И "збирщайна" хваща,не такъмите хващат риба,а човека.
:)
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”