Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Може ли малко инфо за гьоловете в Годеч
Модератор: sapuna
Може ли малко инфо за гьоловете в Годеч
Здравейте колеги от скоро имам вила на Годеч и знам че има три язовира ако може мякои да ми даде инфо за тях ще съм много благодарен
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Може ли малко инфо за гьоловете в Годеч
Привет колега,
аз също имам вила в околността и като малък доста съм висял на въпросните 3 гьола.
От няколко години не съм ги посещавал, но разбрах от познати, че за да се лови бил нужен билет от местната ловнорибарска дружинка.
Тъй като информацията ми е индиректна, бих се радвал и аз да науча какво е положението.
аз също имам вила в околността и като малък доста съм висял на въпросните 3 гьола.
От няколко години не съм ги посещавал, но разбрах от познати, че за да се лови бил нужен билет от местната ловнорибарска дружинка.
Тъй като информацията ми е индиректна, бих се радвал и аз да науча какво е положението.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Re: Може ли малко инфо за гьоловете в Годеч
Здравейте, за да се лови на въпросните язовирчета, наистина трябва билет от местната ловнорибарска дружинка, също така може и на място при проверка да заплатите по 5 лева на пръчка. Риба се лови, има бабушка, костур, каракуда, шаран, кефал, бял амур, а до колкото чух в третото езеро има и щука. Миналата година са пуснали доста шаранчета, които са доста малки и е желателно да се връщат!