Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

06.08.2012
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
06.08.2012
Това е датата.....ура,ура ура.
Кво се радвам все едно съм катаджия.
Нова простотия измислиха сегашните умници ....това с фаровете и през лятото.
Вместо да дигат заплатите на полицаите,им дават възможност да си ги изкарват сами.
Нещо като 35-постановление едно време.
Хитър ход

Кво се радвам все едно съм катаджия.

Нова простотия измислиха сегашните умници ....това с фаровете и през лятото.
Вместо да дигат заплатите на полицаите,им дават възможност да си ги изкарват сами.
Нещо като 35-постановление едно време.

Re: 06.08.2012
Аз цяла година си карам на фарове 

-
- кандидат преподавател
Не виждам особен смисъл за пролетта,лятото и част от есента на слънчева България-за светлата част от денонощието,освен едно типично маймунско подражание на подобен режим в тъмните северноевропейски държави,ама от три години вече,с лизинговото "фтонобилче",свикнах да карам на фарове -за забайхутени тиквеници като мен,хората са му сложили "пищялка"-а си отворил шофьорската врата и преди това не си угасил фаровете,пищи натрапчиво до индукция в малкото мозък 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Тъй-като това е част от работата ми:
Огромната част от новите модели на почти всички марки в страната, дават страшна фира на крушки
!
А смяната на крушки на тези нови модели е в пъти по скъпа от самите крушки!
Та нищо ново под слънцето !
Тънка, но много добре осъществена акция на производители, които по репресивен път те изнудват да плащаш до безкрайност, също и да си губиш времето пак до безкрайност.
Аз, задължително включвам светлини при променливо време, ама в "слънчева" България да караме само на фарове - поредната тъпотия !!!
Огромната част от новите модели на почти всички марки в страната, дават страшна фира на крушки

А смяната на крушки на тези нови модели е в пъти по скъпа от самите крушки!
Та нищо ново под слънцето !
Тънка, но много добре осъществена акция на производители, които по репресивен път те изнудват да плащаш до безкрайност, също и да си губиш времето пак до безкрайност.
Аз, задължително включвам светлини при променливо време, ама в "слънчева" България да караме само на фарове - поредната тъпотия !!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз понеже сега минах на японско, и забелязвам, че като работи колата габаритите са постоянно включени, и без аз да ги пускам.Габарита брои ли се за светлини.??????
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Тц,изрично са написали "включени къси светлини"...,т.е.не габарити,не светлини за мъгла и пр.
Все едно ще помогнат тия фарове да няма катастрофи,в тая държава няма управия!
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На никой не му пука за катастрофите.2 милиона автомобила, по 1% преразход заради фаровете, си е цифра от сякъде.Държавата ще си прибере акциза,а екологията и жертвите са им през к......Плащаш си телефона,парите отиват в Гърция, плащаш си тока, парите в Австрия, Чехия и т. н.Ся ше се возиш във влак, парите в Германия.Тука ше живеем от данъци.Е нема такава държава. 

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
-
- ще става разбирач
Лелеее, добре че се заблеях в темата....
И още по-добре, че смених акумулатора на Субаруто, че стария след минута-две на габарити/аварийни заминаваше...
И да ривем и да не ривем - ще хабим крушки
И още по-добре, че смених акумулатора на Субаруто, че стария след минута-две на габарити/аварийни заминаваше...
И да ривем и да не ривем - ще хабим крушки

-
- ще става разбирач
Направо ни е..ават мамата с тези правила...е до кога, ще търпим да се гаврят с бедния народ...това е геноцид, легален рекет и още по елементарен начин за набиране на средства, в без това куцашия бюджет на мизерната държавичка...
Знаете ли от утре колко хора ще изгарят с 50 грешни лева, заради глупавата хрумка на някой гъзолизец в парламента или кефа на някой псевдо министър, милеещ за род и родина...
Повръща ми се от псевдо правила и грешно разбрана демокрация....цени на горива, храни и всичко от първа необходимост скача с часове, а сега и този бич........... а докога ще търпим...
Вие си отговорете.............
Знаете ли от утре колко хора ще изгарят с 50 грешни лева, заради глупавата хрумка на някой гъзолизец в парламента или кефа на някой псевдо министър, милеещ за род и родина...
Повръща ми се от псевдо правила и грешно разбрана демокрация....цени на горива, храни и всичко от първа необходимост скача с часове, а сега и този бич........... а докога ще търпим...
Вие си отговорете.............

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Както е писал колегата по-горе,за северните страни е точно така.Даваш на контакт и фаровете пуснати няма не искам,няма недей.И от кога смяна на крушка е губене на време?пък чак и на средства.Без да вземам отношение глупава ли е заповедта или не.това ич беля не ме интересе.Но нека по старите бойци кажат на времето за специалноста която се изучаваше Шофьор-Монтьор,така,че да не ви е през уя за едни светлини и тях ще ги надживеем.
Така ще е когато нацията си обича да е в партер .............доживотно 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...