Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

помощ!!!
Модератор: sapuna
помощ!!!
Моля ви помоднете.Ще ходя на море в Ахтопол, там пише че там има мн и хубава риба. За пръв път ще ходя за риба на морето и незнам как да си вържа въдицата. Моля ви помощ.
Благодаря предваретело.

Благодаря предваретело.

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: помощ!!!
ако сте с кола , здраво за багажника. 

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- разбира нещата
Колега и аз не съм много кометентен,но съм ловил на обикновен такъм за дъно. Най отдолу ловото и отгоре през 30 санта 2 куки. Потърси рибарски магазин,по центъра на Ахтопол няма как да няма такъв. Купи си морски червей или сам си изрови. Точно където се блъскат вълните на плажа,там като копнеш и на 20-30 санта дълбочина излизат по някой друг червйnerven26 написа:Моля ви помоднете.Ще ходя на море в Ахтопол, там пише че там има мн и хубава риба. За пръв път ще ходя за риба на морето и незнам как да си вържа въдицата. Моля ви помощ.![]()
Благодаря предваретело.

-
- научил се да хвърля
Ако ще ловиш платерина, задължително си вземи морски червеи. важно е да имаш и морски куки, номер 4-5 , а оловото е най-долу, на около 30 см от него да ти е първата кука, на бедема (повода) се поставя тапичка. бедема да е дълъг най-много 15-16 см. Ако ще ложиш сафрид, си купи чепарета
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Благодаря ти много. Ще ми е от полза всичко.това е мн полезно безкраино ти благодаряalankulu1987 написа:Колега и аз не съм много кометентен,но съм ловил на обикновен такъм за дъно. Най отдолу ловото и отгоре през 30 санта 2 куки. Потърси рибарски магазин,по центъра на Ахтопол няма как да няма такъв. Купи си морски червей или сам си изрови. Точно където се блъскат вълните на плажа,там като копнеш и на 20-30 санта дълбочина излизат по някой друг червйnerven26 написа:Моля ви помоднете.Ще ходя на море в Ахтопол, там пише че там има мн и хубава риба. За пръв път ще ходя за риба на морето и незнам как да си вържа въдицата. Моля ви помощ.![]()
Благодаря предваретело.Успех и дано съм ти бил поне малко полезен.