Относно потребителя С.Върбанов-спри се бе човек

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Относно потребителя С.Върбанов-спри се бе човек

Мнение от Младенов_78 »

В този си пост искам да изразя моето а както разбирам и на доста колеги мнението за една много дразнеща и все повече натрапваща се свръхактивност на въпросния потребител.Май няма тема в която да не изкаже своята "компетентност".С повод и без повод се изказва и налага мнение,или прави постоянни забележки в повечето случаи безпочвени а понякога съвсем излишни.Очевадно е желанието на въпросния субект от трупането на голям брой постове което не разбирам от какво е породено но явно си има причина иначе нямаше да е толкова настоятелен и последователен в делото си :lol:При това не само този форум е на прицел в Карпбг има почти 800 поста вече.
Явно професията му на Рег.Директор не удовлетворява душевните му търсения и е решил да ги споделя с по широка аудитория.Та във връзка с това искам да го осведомя за нещо в случай че не го разбира
Г-н Върбанов,вие за медал ли се борите.......ми те се печелят в Лондон в момента.Време е да се спрете и да не досаждате на всички в тоя форум с наглото си и неосведомено присъствие.За модераторско място ли се борите или жадувате публична изява незнам,но вече ме е страх да пусна водата в тоалетната да не излезеш и от там :finga:
Колекционирам лампови радиоприемници
sess84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Относно потребителя С.Върбанов-спри се бе човек

Мнение от sess84 »

:D аа и на мен ми оцапа една ттемичка въпросния човек , да е жив и здрав ама нее коректно като не купиш нещо от него да ти оцапа темата :D :D :D
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Някой ще изгори с бан :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Аз пък съм много доволен от въпросната личност-каквото го попитам веднага ми отговаря точно и ясно и то не научено на изуст от книги а от практика ,обедих се в това и чета постовете му и да ви кажа е прав .Това ме довежда на мисълта ,че не обичате да ви се каже директно а все пак тука не сме само 16-20г. а повечето сме си мъже с семейства и т.н.
А и шано обяви се разкритикуват моментално пускайте си ги в продавалника :wink:
anastas95
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anastas95 »

Аз също съм забелязъл ,че прави на абсолютно всеки забележка без значение има ли причина или не . Подкрепям напълно колегата Младенов !!!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Младенов теб какво точно те притеснява не разбрах ? :D Свръхактивност ? Не знам дали знаеш , но това е публичен ФОРУМ за изразяване на ЛИЧНО мнение по дадени въпроси ! Ако на теб не ти харесва проблема си е твой ! Да трупам мнения с каква цел и за какво , ако може ти да ми обясниш :roll: Намесвам се там където намирам за нормално да го направя ! За разлика от теб имам доста опит и знам някои неща и ги споделям на място където не можеш да видиш :idea: , а не чакам да ми ги напишат на готово за разлика от теб примерно ! И да кажеш кое точно те притеснява теб лично ,че така и не разбрах освен ,че не можеш да си пуснеш водата в кенефа ? Гледам споменаваш и други форуми в , който съм бил регистриран преди изобщо да разбереш какво е карпов риболов ! Чакам сега да кажеш точно какво те терзае и , ако мога да ти помогна , ако мога разбира се ! И по твоята логика да пусна една тема за теб за това ,че си попивателна , а ? Нинче теб ще те пропусна :wink: ти знаеш защо !

п.п. Младенов , ако ти имаш регистрация само в тези 2 форума , Аз имам в доста повече включително и чуждестранни :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Нали няма форумни ограничения на броя постове?! Ако един участник ни дразни, не му четем постовете, "игнор" му се казва. Та, не му ги четем, и си преминаваме нататък. Активността на участника (който и да е той) не е основание за санкция според скромното ми мнение...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

С.Върбанов написа: Нинче теб ще те пропусна :wink: ти знаеш защо !
Аз съм свикнала,така че няма проблем :wink:
и нали не си мислиш,че ме интересуват думите на хората
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ninastefanina написа:
С.Върбанов написа: Нинче теб ще те пропусна :wink: ти знаеш защо !
Аз съм свикнала,така че няма проблем :wink:
и нали не си мислиш,че ме интересуват думите на хората
:lol: :lol: Tова ми харесА :!:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

С.Върбанов написа: п.п. Младенов , ако ти имаш регистрация само в тези 2 форума , Аз имам в доста повече включително и чуждестранни :D
А в доста форуми вече нямаш регистрация...и всички знаят "защо"! :D

п.п. напълно подкрепям мнението на колегата пуснал тази тема!
:idea: :wink:
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
По-голяма глупост не съм срещал във форума.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Бачо Илия написа:
С.Върбанов написа: п.п. Младенов , ако ти имаш регистрация само в тези 2 форума , Аз имам в доста повече включително и чуждестранни :D
А в доста форуми вече нямаш регистрация...и всички знаят "защо"! :D

п.п. напълно подкрепям мнението на колегата пуснал тази тема!
:idea: :wink:

:lol: мисля ,че и ти нямаш :idea: и пропусна да споменеш кое точно подкрепяш в мнението на Младенов ? Или викаш няма значение щом е срещу мен :idea:
Последно промяна от С.Върбанов на Пон Авг 06, 2012 10:18 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

Мислех да драсна няколко реда по темата но се отказах.Наскоро хванах по дискавъри(тъй като нямам много време за телевизия в нормалните часове :) ) един пич как си хваща рибата корми си я и си я яде (даже някоя друга рецептичка казва).А ние "европейците" се караме дали да пускаме или прибираме.Абсолютната глупост(понеже горе долу знам защо се пуска тая тема),Имам 4-5 репортажа от последния месец и половина които не пускам точно поради тази причина.Явно сме си такива :)
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Абе нямате ли си друга работа? Например да идете за риба, да си ощипете жената (балдъзата, гаджето, любовницата) по задника, ами сте седнали само кавги и крамоли у форума да създавате? Като не Ви е кеф да четете някой, пропуснете го. Пфуууу да ви имам проблемите
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

gochev86 написа:Мислех да драсна няколко реда по темата но се отказах.Наскоро хванах по дискавъри(тъй като нямам много време за телевизия в нормалните часове :) ) един пич как си хваща рибата корми си я и си я яде (даже някоя друга рецептичка казва).А ние "европейците" се караме дали да пускаме или прибираме.Абсолютната глупост(понеже горе долу знам защо се пуска тая тема),Имам 4-5 репортажа от последния месец и половина които не пускам точно поради тази причина.Явно сме си такива :)
Имам матриял за репортажи по 2-3 на ден,почти всеки ден,ама и аз спрях да пускам ,именно поради тази причина ,от забележки на ,,колеги,, от форума ,за ,,голяма активност,, и ,,голяма компетентност,,
Както и даване на информация за реки и водоеми...
Тука има наистина много пипивателни,които не ходят за риба,а само намират косури на такива като нас ,дето освен ,всекидневните си излети,намирахме време и по някой снимка да качим...
Аз там съм пораснал...
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”