Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

царевица
Модератор: sapuna
- lfcpordim
- научил се да хвърля
царевица
Понеже съм забелязал ,че голяма част от шаранджийте използват варена(стара) царевица както за стръв така и за захранка,но когато я използват за стръв се бели защото почернява,тази която я хвърлят за захранка няма как да я белят зърно по зърно ,шарана храни ли се с нея без проблеми или е по-хубаво за захранка да използваме кисната царевица?
Re: царевица
По - добре е да използваш накисната царевица, няколко дни, дори седмица преди излета.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- Модератор
В тези горещи дни не ферментира ли ? Или се поставя в хладилника ?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предната седмица ,за 3 дни тубата в която бях накиснал царевица беше пред експлозияdantho.mihov написа:В тези горещи дни не ферментира ли

А за аромата в стаята след като я отворих ,не ми се разказва .
Идеята с хладилника може би ше се получи ,но не ми е ясно при положение ,че не искате вкисната,защо не си наберете (купите) прясна.Поне в този сезон мисля ,че превьзхожда многократно старата царевица.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
muerter написа:Предната седмица ,за 3 дни тубата в която бях накиснал царевица беше пред експлозияdantho.mihov написа:В тези горещи дни не ферментира ли![]()
Идеята с хладилника може би ше се получи ,но не ми е ясно при положение ,че не искате вкисната,защо не си наберете (купите) прясна.Поне в този сезон мисля ,че превьзхожда многократно старата царевица.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Последно промяна от С.Върбанов на Пет Авг 10, 2012 7:20 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Не съм много съгласен за това с млечката,че е по-добра,поне според скромният ми опит.muerter написа:Предната седмица ,за 3 дни тубата в която бях накиснал царевица беше пред експлозияdantho.mihov написа:В тези горещи дни не ферментира ли![]()
На суха удрят батьовците.

В тоз гьол,риба няма!
-
- новобранец
Колега, накисни си царевицата два-три предварително и изобщо да не те притеснява миризмата. Един ден предварително си накисни в дип и стръвта на която ще ловиш /предполагам царевица за косъм/и ще имаш сигурен успех.
http://www.fishstarbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Никой не ми отговори конкретно на въпроса...Исках да знам дали тази варената царевица след като попадне във водата започва да почернява и съответно храни ли се шарана с нея?И ако да коя е по-добра за захранка - варената или киснатата царевица?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е тук вече трябва да питаш някой шаран
Иначе за почерняването ,все си мисля ,че затова има голямо значение сьстава на дьното.
В смисьл ако е тиня ,всяка царевица ще почернее.

Иначе за почерняването ,все си мисля ,че затова има голямо значение сьстава на дьното.
В смисьл ако е тиня ,всяка царевица ще почернее.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
power_fish написа:Колега, накисни си царевицата два-три предварително и изобщо да не те притеснява миризмата. Един ден предварително си накисни в дип и стръвта на която ще ловиш /предполагам царевица за косъм/и ще имаш сигурен успех.

В тоз гьол,риба няма!
- Батко Емо
- разбира нещата
Чернеят и киснатата и варената.но това не означава,че шаро не ги яде и двете
Но при хубава пресна царевица и при тия жеги си храни с такава,може леко да е твърда 

-
- разбира нещата
Варената, след това може пак да си я накиснеш!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!