Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Форумно състезание
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Форумно състезание
Значи за какво иде реч ? Колега пусна тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=66351 и сега се дообработва . На мен варианта 4 х 4 , форумници / модератори , не ми се вижда добър вариант , но едно свободно и неангажиращо форумно състезание , би било едно добро решение . Демек как си го представям - събира се добра група съфорумници , лови си ненатоварващо с лек състезателен уклон , после почиства около себе си , после маси , софри и тези три неща . Та дайте си мнението по въпроса и ако ще се прави нещо , да се прави . Пускам мнение с линк в два допълнителни подфорума , щото "състезателният" такъв не е от най-посещаемите такива . Та тъй , вие сте .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- vladobe
- научил се да хвърля
Re: Форумно състезание
С две ръце. Място ден и час 

"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
-
- разбира нещата
Постоянно следя другата тема,и гласувах за това да се проведе на панчарево,не за друга ами от егоистични подбуди ,че ми е по близкоПавел Иванов написа:Значи за какво иде реч ? Колега пусна тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=66351 и сега се дообработва . На мен варианта 4 х 4 , форумници / модератори , не ми се вижда добър вариант , но едно свободно и неангажиращо форумно състезание , би било едно добро решение . Демек как си го представям - събира се добра група съфорумници , лови си ненатоварващо с лек състезателен уклон , после почиства около себе си , после маси , софри и тези три неща . Та дайте си мнението по въпроса и ако ще се прави нещо , да се прави . Пускам мнение с линк в два допълнителни подфорума , щото "състезателният" такъв не е от най-посещаемите такива . Та тъй , вие сте .

Наистина няма абсолютно никакъв смисъл да се прави във вариант "модератори срещу ..."
Едно приятно свиждане със съфорумници,с риболов ,а пък това че накрая ще се измери рибата и ще ръкопляскаме на някой просто ще бъде повод да го караме да почерпи.
Така ,че аз съм за неангажиращо състезание...
- lif3house
- разбира нещата
Споделям !kaloyan Mladenov написа: гласувах за това да се проведе на панчарево, не за друго ами от егоистични подбуди, че ми е по близко.
Аз съм за неангажиращо състезание...

ако е някъде с хубава природа идвам...ама на Панчарево???? 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пуснах примерен регламент в основната тема от линка .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Да верно, що не на Дунава. Голяма река,много риба,на затвворен водоем и баба знае !!!
А така състезанието , хем по интерено, хем ще опознаете Видин.
Има места бол,с лопата да ги ринеш, кой на плувка кой на фидер кой как му е кеф !!!
А така състезанието , хем по интерено, хем ще опознаете Видин.
Има места бол,с лопата да ги ринеш, кой на плувка кой на фидер кой как му е кеф !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Иво, сам ли си говориш брат?
Състезанието, по-скоро еко акцията, мина отдавна. Колегите се видяха, половиха риба и почистиха стената на Панчарево.
За мое съжаление не бях в страната и не успях да се включа, но приготвените чували все ще влязат в употреба.
Ето линк
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=66903

Състезанието, по-скоро еко акцията, мина отдавна. Колегите се видяха, половиха риба и почистиха стената на Панчарево.
За мое съжаление не бях в страната и не успях да се включа, но приготвените чували все ще влязат в употреба.
Ето линк

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=66903
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Лелееее, каде съм гледал аз, малииии , сорка наколегите ама и аз пиша без да гледкам ...