Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

До - administratora
Модератор: sapuna
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
До - administratora
Уважаеми admine
приеми моите поздравления които полагаш за съществуването на този сайт, всички ние - посетителите, сме безкрайно благодарни за труда ти, но приеми че е крайно време на първа страница - последни новини, или да се актуализират или въобще ги махнете от там където са сега, та вече мина цяла вечност от както са актуализирани, така както са сега все едно сайта е умрял или бавно умиращ, но ние знаем че не е така и не искаме да е така, затова пипни тук таме да се поопресни първата и начална страница.
приеми моите поздравления които полагаш за съществуването на този сайт, всички ние - посетителите, сме безкрайно благодарни за труда ти, но приеми че е крайно време на първа страница - последни новини, или да се актуализират или въобще ги махнете от там където са сега, та вече мина цяла вечност от както са актуализирани, така както са сега все едно сайта е умрял или бавно умиращ, но ние знаем че не е така и не искаме да е така, затова пипни тук таме да се поопресни първата и начална страница.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
-
- фен клуб-скобар
555
То гоненето на вещици ...........и попове разниbatmilen написа:Ми сис админа и модовете...от гонене на вещици не им остава време да попреметат форума...

е от един месец,а сайта не е обновяван от доста повече време

Сайта е оставен на произвола на съдбата,демек на никои .Единствената част от сайта която малко или много се обслужва е форума.Но това далеч не е достатъчно да се каже че той работи.Даже аз мога открито да заявя че за мен саит naRiba.com няма има форум но не и саит.А както вървът нещата много скоро може да се окаже че и саит няма да има ,защото няма да има кои да пише в него.