Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

3 в 1 морско изпълнение
Модератори: emo vasilev, alekst
3 в 1 морско изпълнение
За всичко са виновни лошото време през уикенда и един авер. Първото не ми позволи да отида за рибка и цели два дни се излежавах и гледах олимпиадата. Втория образ ми се обади вчера и вика "взимай отпуска-много платерина горе". Това ми трябваше и веднага си взех малко отпуск. Като това, което се въртеше в главата ми беше колкото шашаво, толкова и шантаво
. Вижте само с какво тръгнах-скаридка, рапани, солена граца, блатен червей. Плюс малко чепарета за нощен риболов.

Първата проба е за наличие на мойте стари познайници-поповете и попадиите. Още докато минавах по пътеката ми стана ясно, че ще съм единствения тук. Изподрах се от капинаци и разни трънаци. Иначе жегата не им се е отразила никак на апетита. Даже напротив оставих няколко майки с едри риби по камъните, след като ме набутваха рязко в дупките си. За 2-3 часа вчера те това.

За финала излезе и тоя люнгур.

Можеше да има и още от тия, но комарите станаха повече от нахални, поради липсата на всякакъв вятър и на бегом се изнесох към следващата точка по плана.
А там нова изненада-пак няма никой. Лек сулган-чудесно, лек ветрец-пак чудесно, че ще гони комарите и леки облачета-пак чудесно да ми затулят от време на време луната. Първо пускане и рибка, хубав сафрид. В следващия полвин час обаче имах няколко подръпвания и още няколко засичания и откачания и взех да се почесвам по некои местенца, чудейки се кво ли става. После обаче работите си влезнаха в познатото русло пускаш-вадиш. На финала те това.

Прескок до следващата точка по плана, два часа подремване и в 6 ч метнах бомбардите. То хуби ги метнах, ма само тях мятах, рибите не. Първо почукване и тоя разбойник видя сушата и после пак водата.

И така докато едно зарганче рязко не сгъна пръта, но не било мойто. На 15-20м от скалите се откачи. Всяко зло за добро. После пък се активираха платерините. Тая бе първата.

След 10 ч имаше и шоу на пътуващия делфинариум
, а след това и други платерини въпреки западняка излязоха на сушата. Те това до обяд.

Такова изпълнение не бях правил-18 часов риболов само с 3 ч прекъсване за местене и подремване. Голяма емоция беше!
П.с. фотото кара на зимно часово време, т.е прибавяйте по 1 час за часа на снимките.

Първата проба е за наличие на мойте стари познайници-поповете и попадиите. Още докато минавах по пътеката ми стана ясно, че ще съм единствения тук. Изподрах се от капинаци и разни трънаци. Иначе жегата не им се е отразила никак на апетита. Даже напротив оставих няколко майки с едри риби по камъните, след като ме набутваха рязко в дупките си. За 2-3 часа вчера те това.
За финала излезе и тоя люнгур.
Можеше да има и още от тия, но комарите станаха повече от нахални, поради липсата на всякакъв вятър и на бегом се изнесох към следващата точка по плана.
А там нова изненада-пак няма никой. Лек сулган-чудесно, лек ветрец-пак чудесно, че ще гони комарите и леки облачета-пак чудесно да ми затулят от време на време луната. Първо пускане и рибка, хубав сафрид. В следващия полвин час обаче имах няколко подръпвания и още няколко засичания и откачания и взех да се почесвам по некои местенца, чудейки се кво ли става. После обаче работите си влезнаха в познатото русло пускаш-вадиш. На финала те това.
Прескок до следващата точка по плана, два часа подремване и в 6 ч метнах бомбардите. То хуби ги метнах, ма само тях мятах, рибите не. Първо почукване и тоя разбойник видя сушата и после пак водата.
И така докато едно зарганче рязко не сгъна пръта, но не било мойто. На 15-20м от скалите се откачи. Всяко зло за добро. После пък се активираха платерините. Тая бе първата.
След 10 ч имаше и шоу на пътуващия делфинариум

Такова изпълнение не бях правил-18 часов риболов само с 3 ч прекъсване за местене и подремване. Голяма емоция беше!
П.с. фотото кара на зимно часово време, т.е прибавяйте по 1 час за часа на снимките.
-
- сериозен играч
Re: 3 в 1 морско изпълнение
Само така да ги мориш рибите, колега карид.Сезона тепърва започва.НАСЛУКА!
Ей това е , докато някои сън не ги хваща ,ние чакаме рибите сами да дойдат при нас ! Прекрасен излет Стелиане ,апък за безсънието нямай грижи ,него лесно ще го наваксаш.
- gergi83
- научил се да хвърля
браво колега добре си ги наскубал,и аз днес ходих но явно съм голям карък
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Стилянски,какво прайш ти бе,момче?!Пак си ги потрошил,че и по видове си ги карал
Ашколсун 

Качествени чепарета Borkata

-
- научил се да хвърля
Карид си е за завиждане , за времето което може да отдели за риболов, за мерака и късмета които има, и за майсторлъка който е придобил ...
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
onzinasi написа:Всеки луд с номера си,при бай Карид цяла програма

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Тез номера сме ги виждали ,а и програмите даже...onzinasi написа:Всеки луд с номера си,при бай Карид цяла програма

Бравоска Кариид,който ходи -фаща...
Следващия репортаж с малко повече зарганки само

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Евала колега.
Само един съвет да ти дам(надявам се да го приемеш), гледам на попчешкия такъм(снимката с оловото) си изкарал лихмус. Те обикновено се въртят около скали, а ти с кръгло олово. Следващия път вземи един чук и го направи квадратно(тип пирамидка), по този начин когато тежеста падне на камъка ляга и остава там, кръглите се търкулват и... хабиш инвентар.
Само един съвет да ти дам(надявам се да го приемеш), гледам на попчешкия такъм(снимката с оловото) си изкарал лихмус. Те обикновено се въртят около скали, а ти с кръгло олово. Следващия път вземи един чук и го направи квадратно(тип пирамидка), по този начин когато тежеста падне на камъка ляга и остава там, кръглите се търкулват и... хабиш инвентар.
- muhito
- вече хвърля и на тежко
Точно!cecodevil написа:Уха добре , че си нямал стръв за делфини.

Поздравления за риболовния маратон!