Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Река Искър при село Лютиброд (Врачанско)
Модератор: Paublo_Eskobar
Река Искър при село Лютиброд (Врачанско)
Колеги има ли някаква информация за реката в тази меснос ? Ще съм Ви благодарен ако някой ми сподели нещичко 

-
- новобранец
Re: Река Искър при село Лютиброд (Врачанско)
Река Искър преминава през долната част на селото. Между два бързея има нещо като спокойна част на водата. От отсрещния край е по дълбоко до самия бряг и там именно ловят. Два пъти бях на това място и не мога да се похваля с нещо значимо. Има кленчета, каракудки и вероятно бели мрени. Разбира се пълно е и с дребни рибки, които се събират мигновенно на подадена захранка. Аз подавах често по малко бели червеи и може би затова хванах повече кленчета. Това всичко описано е на плувка с много малка кука 18, и повод 0.8. Имах и фидер, но на него нищо. Около два часа се пробвах с мухарката, но в този вид риболов правя първи стъпки и нещо нямам никакви успехи. Ами това е накратко. Успех.
Благодаря колега аз ходя често там срещу футболното игриюе само че от страната на жп линиите. Благодаря отново и ще споделя какво съм направил
На слука

-
- разбира нещата
Колеги,да попитам(не е срамно да питаш)?
В кой участък на реката е най вероятно да се хване бяла мряна?Отдавна тази риба ми е мечта,а все ми се изплъзва!
В кой участък на реката е най вероятно да се хване бяла мряна?Отдавна тази риба ми е мечта,а все ми се изплъзва!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Къде да бъде околко кой град?
-
- вече хвърля и на тежко
Има ги от Роман нататък - към вливането в река Дунав. За преди Роман не знам.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: