Чешка бира "Козел" и има ли тя почва в БГ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Чешка бира "Козел" и има ли тя почва в БГ

Мнение от mita4eto »

Седя и си ровя из нета, но все удрям на камък, та ми мина през ума да се допитам до вас, колеги. Не знам колко от вас са опитвали чешка бира, носеща интересното име "Козел" и по-точно тъмната й разновидност. Преди няколко години един приятел беше донесъл от Прага няколко бутилки тъмен Козел (все още не бяха отворили Карфур) и ми каза, че когато отворят Карфур, Козела ще се предлага в него. Е да, ама НЕ ... няма супермаркет, в който да не съм влязъл и да не съм търсил точно тъмния Козел, никъде го няма ... Не съм и попадал на заведение в София, което да предлага тази бира ...

Ако някой знае къде в София мога да си купя такава бира (тъмен Козел), па ако ще и в ресторант да бъде, с кеф бих го почерпил с един такъв, бирата е номер едно!

п.с. Единствено виждам, че в едно ресторантче в София според сайта им, се предлагала и Козел, скоро ще проверя. Но чудя се само едно място ли е ... :(
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Чешка бира "Козел" и има ли тя почва в БГ

Мнение от valkata34 »

Поповички Козел е невероятна бира,но за съжеление не съм я виждал да се продава в заведения в БГ.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

В бирария "Халбите" я има.Заведението се намира на Черковна и ...
http://www.halbite.com/
Аиде чакам бирата :D
П.С. Утре ще питам дали може да се закупи в Бг (защото може и сами да си я внасят)
TRS70MLF2
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Светлия Козел, заедно с още 5-6 вида чешки бири, се продава и в една квартална кръчма при нас. Зареждали го от борсата. Тези дни ще мина да проверя, кой е вносителя :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

gloupan написа:В бирария "Халбите" я има.Заведението се намира на Черковна и ...
http://www.halbite.com/
Аиде чакам бирата :D
П.С. Утре ще питам дали може да се закупи в Бг (защото може и сами да си я внасят)
В халбите не съм ходил дооооста време, ако там предлагат тази бира, това ще бъде моето заведение. Можем заедно да проверим и да почерпя на място, а и е една добра причина за малко обмяна на инфо :wink: Предстоящата седмица ще съм си обратно в София и можем да спретнем едни "Халби".

Благодаря за помощта и на останалите колеги :)
chirusa_bg написа: ... Тези дни ще мина да проверя, кой е вносителя
Ще бъде идеално ако имат вносител за БГ, убеден съм тази бира има и ще има доста фенове
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Митаче, аз я продавам в моя магазин , карат ми е Карбон биир ООД , ето ти малко телефони , за тъмно още не са почнали да внасят 0894282894 -Георги, 0898642343-Ружа(търговец)
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”