Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Палатки на яз. Студен кладенец
Модератор: Ачо ♣
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Палатки на яз. Студен кладенец
Здравейте,
интересувам се къде има удобно място на този язовир за разпъване на палатка. Не става дума за риболов, просто ни трябва някакво красиво място около язовира да преспим за една вечер. Гледах снимки, търсих в гугъл, но не можах да избера нищо.
Благодаря!
интересувам се къде има удобно място на този язовир за разпъване на палатка. Не става дума за риболов, просто ни трябва някакво красиво място около язовира да преспим за една вечер. Гледах снимки, търсих в гугъл, но не можах да избера нищо.
Благодаря!
Re: Палатки на яз. Студен кладенец
От приятели съм чувал, че Гняздово е много добро място за къмпинг, а и за риба.
Значи виж в bgmaps.com, яз. Студенкладенец, по стария път Кърджали - Хасково (ако ти е по лесно за ориентация, главният път който се използва за Перперикон), минаваш по селата
Жинжифово->Чифлик->Перперек->Калоянци->Гняздово.
За риба доколкото знам може да се хващат обичайните: костур, бабушки, каракуди, шаран (но трудно)
Приятна почивка
Значи виж в bgmaps.com, яз. Студенкладенец, по стария път Кърджали - Хасково (ако ти е по лесно за ориентация, главният път който се използва за Перперикон), минаваш по селата
Жинжифово->Чифлик->Перперек->Калоянци->Гняздово.
За риба доколкото знам може да се хващат обичайните: костур, бабушки, каракуди, шаран (но трудно)
Приятна почивка
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря, ще се възползвам от съвета ти.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Отчета: Наистина язовира при с. Гняздово е много красив. Има си места за къмпинг в горичка, до водата си, хладно е, става и за къпане. Изкарахме прекрасно една вечер там.