Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз Копринка
Модератор: Кърцата
Яз Копринка
Здравейте някои ако може да ми каже хубави и лесно достижими места за къмпингуване
и риболов. Благодаря предварително. 

-
- новобранец
Re: Яз Копринка
navsqkude po qzovira,no imai v predvid 4e mnogo e padnalo nivoto......sushto IARA minavat civilni , tova e dobre zashtoto izlizat mnogo drebni sharani i vseki vtori vzima....za kakuv h..i sa im tezi kokali...
А пътя около язовира много ли е лош че съм с ниска кола
- CERRUTI
- сериозен играч
Копринка е един от най достъпните язовири в България,почти до всякъде можеш да стигнеш с кола,и пътищата не са лоши!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
.....от северната му страна !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Много благодаря
-
- новобранец
колеги някои ако може да даде инфо излиза ли хищни вече
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СВърбанов питай ,той е Инфо за Копринка !
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Отдавна не е писано за този язовир. Понеже планирам тази седмица 5-6 дни за риболов, та ме интересува какво е нивото му в момента. Има ли вода от към Съхране или е спаднал много? Колебая се между него и Огоста за който също ме интересува нивото.
Благодарен съм за всякаква информация на колегите. Успешен риболов на всички.
Благодарен съм за всякаква информация на колегите. Успешен риболов на всички.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Водата пада с бързи темпове 20/25см по вертикала на денонощие ! Риба доволно зависи за какво си тръгнал и на кое място го търсиш 

Върбанов, благодаря за информацията.
Почивката е важна, а риба каквато се хване. Вероятно ще взема и лодката. Ще потърся удобно място за пускане и лагер. Лодката е твърда, но я возя на покрива на колата, но не е проблем двама да я пренесат 10-20 м. ако се налага.
Почивката е важна, а риба каквато се хване. Вероятно ще взема и лодката. Ще потърся удобно място за пускане и лагер. Лодката е твърда, но я возя на покрива на колата, но не е проблем двама да я пренесат 10-20 м. ако се налага.
От 7 до 12-ти бях на Копринка - Фазанарията. Наистина водата пада с по 20-25 см. по вертикала. На плувка дребни червеноперки и костурчета. На дъно прилични каракуди и червеноперки. Също по-нарядко и платики, не особено големи. Понеже не бях подготвен за дънен риболов, от както съм с малка кола не мъкна шаранджийското оборудване, щото са двуколенни и разглобени са към двата метра. Спода и маркера и те така. Та се наложи да оборудвам две телескопчета /акция до 60/ със самоделни кошнички от пластмасова бутилка. Добре, че имах оловна лента от кабел да ги утежня. Е не постигах кой знае каква дистанция, та една от причините за по-малко кълване от колегите отдавам на това.
Повозих се на лодката, двигателя нещо ми създаваше проблеми - гасне като подам повече газ и после не ще да запали. Та веднъж гребах до брега и не ми се повтаряше това упражнение в жегите, та лодката си седя на брега през цялото време.
Доволен съм, починах си, което беше и целта на мероприятието. А и риба хванах.
Не се мина и без неприятности. Пълчища оси опитващи се да измъкнат всичко месно, та дори белият от кутийката. Една ме охапа по този начин. Забих си куката яко в ръката, колегите с опит в такива ситуации помогнаха да я извадим. Един дядо на 50 м. от мен с 5 въдици хвърляйки ветрилообразно постоянно се мъчеше да ме прехвърли. Явно не му достигаха силите, та престанах да му правя забележки и да се ядосвам.
Снимки малко по късно, поне да се види нивото. Улов принципно не снимам, та няма снимки на риби.
Повозих се на лодката, двигателя нещо ми създаваше проблеми - гасне като подам повече газ и после не ще да запали. Та веднъж гребах до брега и не ми се повтаряше това упражнение в жегите, та лодката си седя на брега през цялото време.
Доволен съм, починах си, което беше и целта на мероприятието. А и риба хванах.
Не се мина и без неприятности. Пълчища оси опитващи се да измъкнат всичко месно, та дори белият от кутийката. Една ме охапа по този начин. Забих си куката яко в ръката, колегите с опит в такива ситуации помогнаха да я извадим. Един дядо на 50 м. от мен с 5 въдици хвърляйки ветрилообразно постоянно се мъчеше да ме прехвърли. Явно не му достигаха силите, та престанах да му правя забележки и да се ядосвам.
Снимки малко по късно, поне да се види нивото. Улов принципно не снимам, та няма снимки на риби.