Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

SPRO Henk Simonsz Spin 20-40 gr., 3.00 m. Signature Edition
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
SPRO Henk Simonsz Spin 20-40 gr., 3.00 m. Signature Edition
Въпросът ми е дали този спининг прът на SPRO е подходящ за риболов с тежки примамки от брега?Дали акцията не е твърде голяма?Сравнително рядко практикувам спинингов риболов и затова задавам такъв непрофесионален въпрос.... Ще е полезно и ако някой сподели впечатления от конретния модел... Благодаря предварително за отговорите...! 

- eroucma
- разбира нещата
Re: SPRO Henk Simonsz Spin 20-40 gr., 3.00 m. Signature Edit
Колега сподели с какви примамки ще го ползваш, защото така много на сляпо се стреля. Все пак " тежки примамки" е много относително понятие. Единственото, което мога да ти кажа от скромният си опит, е че дължината му е удачна за ползване от брега и достигане на значителна дистанция.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Re: SPRO Henk Simonsz Spin 20-40 gr., 3.00 m. Signature Edit
Имам го същия, само че на 2,70 м. Пръчката е добра, акцията е полу-параболична или медиум-фаст (работи цялата върхова снадка). Поради тази причина работи добре със примамки от 10 грама нагоре, аз лично моята с повече от 30 грама не бих я натоварил. Имай предвид , че пръчката е доста тънкостенна и е за любителите на по-лигавите пръчки.