Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Пясъчник 22.08.2012
-
- разбира нещата
Яз. Пясъчник 22.08.2012
В отпуска съм и именно за това се опитвам да използвам всеки един удобен момент да отида на риба. След яката почивка на яз. Антон Ивановци, днес реших да направя един риболов на Пясъчник.
Мястото беше дупката. Бях там в 6:20. Захранка Filstar-ягода и коноп + 200 грама бял червей,стръв бял червей. На дъното бях метнал 2 въдици на царевица,но нямах удар на тях. Рибата тръгна към 7:00 и кълвеше до към 14:00,излезна гаден вятър,почна да се гърми към Стара Планина и си викам я събирй и изчезвай
Ето и малко снимки от днешния риболов. Не са много понеже бях сам и беше криво да снимам с мръсните ръце.

Мястото беше дупката. Бях там в 6:20. Захранка Filstar-ягода и коноп + 200 грама бял червей,стръв бял червей. На дъното бях метнал 2 въдици на царевица,но нямах удар на тях. Рибата тръгна към 7:00 и кълвеше до към 14:00,излезна гаден вятър,почна да се гърми към Стара Планина и си викам я събирй и изчезвай
Ето и малко снимки от днешния риболов. Не са много понеже бях сам и беше криво да снимам с мръсните ръце.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Яз. Пясъчник 22.08.2012
Хубав излет и почивка само не казваш какви са ти рибките едните мисля че са червеноперки но другите не мога да ги позная 

Риболова е хоби.Наслука 

Браво за излета колега,каракудки са другите май.
-
- разбира нещата
Каракудки са kолеги
50 на 50 са горе долу
Имаше и малки шаранчета разбира се,но те задължително си бяха пускани обратно да станат големи батковци 

много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.

-
- разбира нещата
Ти къде си бил колега ? На кое място ?debeloto написа:много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.
Ние бяхме на Мътеница и там заваля, ама много малко прикапа. Към Пясъка май валя по едно време ама не съм сигурен.
на южния бряг, навътре вкарвахме, различна стръв - нищоalankulu1987 написа:Ти къде си бил колега ? На кое място ?debeloto написа:много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.
-
- разбира нещата
Ами не знам,аз като тръгнах към 15:00,беше слънчево и вятъра спря. Иначе бая се гърмеше към вас наистинаvasety написа:Ние бяхме на Мътеница и там заваля, ама много малко прикапа. Към Пясъка май валя по едно време ама не съм сигурен.

-
- разбира нещата
Аз като се качих до колата и като погледнах на там,ми той целия бряг е осеян с коли бе колегаdebeloto написа:на южния бряг, навътре вкарвахме, различна стръв - нищоalankulu1987 написа:Ти къде си бил колега ? На кое място ?debeloto написа:много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.