Яз. Пясъчник 22.08.2012

Модератори: bobopeli, sapuna

alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Яз. Пясъчник 22.08.2012

Мнение от alankulu1987 »

В отпуска съм и именно за това се опитвам да използвам всеки един удобен момент да отида на риба. След яката почивка на яз. Антон Ивановци, днес реших да направя един риболов на Пясъчник.
Мястото беше дупката. Бях там в 6:20. Захранка Filstar-ягода и коноп + 200 грама бял червей,стръв бял червей. На дъното бях метнал 2 въдици на царевица,но нямах удар на тях. Рибата тръгна към 7:00 и кълвеше до към 14:00,излезна гаден вятър,почна да се гърми към Стара Планина и си викам я събирй и изчезвай

Ето и малко снимки от днешния риболов. Не са много понеже бях сам и беше криво да снимам с мръсните ръце.

Изображение
Изображение
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Яз. Пясъчник 22.08.2012

Мнение от David Kamenov »

Хубав излет и почивка само не казваш какви са ти рибките едните мисля че са червеноперки но другите не мога да ги позная :)
Риболова е хоби.Наслука :)
phillemo
новобранец
новобранец

Мнение от phillemo »

Браво за излета колега,каракудки са другите май.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Каракудки са kолеги ;) 50 на 50 са горе долу :D Имаше и малки шаранчета разбира се,но те задължително си бяха пускани обратно да станат големи батковци :D
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от debeloto »

много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.
Изображение
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

debeloto написа:много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.
Изображение
Ти къде си бил колега ? На кое място ?
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Ние бяхме на Мътеница и там заваля, ама много малко прикапа. Към Пясъка май валя по едно време ама не съм сигурен.
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от debeloto »

alankulu1987 написа:
debeloto написа:много добър риболов си направил, действително след 14,00 часа кълването бе епизодично, незнайно защо, и то само на плувка, на дъно - нищо не щя да пипне. на директен излизаха редки бабушки и костурчета, но малки, а на мач - малко по-големи екземпляри - основно костури. имахме и едно брутално късане точно пред брега, та се поразбудих от жегата.
Изображение
на южния бряг, навътре вкарвахме, различна стръв - нищо
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

vasety написа:Ние бяхме на Мътеница и там заваля, ама много малко прикапа. Към Пясъка май валя по едно време ама не съм сигурен.
Ами не знам,аз като тръгнах към 15:00,беше слънчево и вятъра спря. Иначе бая се гърмеше към вас наистина :D Аз за тва се изплаших и събрах такъмите.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

debeloto написа:
alankulu1987 написа:
Изображение
на южния бряг, навътре вкарвахме, различна стръв - нищо
Аз като се качих до колата и като погледнах на там,ми той целия бряг е осеян с коли бе колега :D Много народ много нещо. Вадят ли нещо там иначе,или са повечето на почивка ? На какво ти скъса на теб в брега и как е дълбочината сега в момента там ? ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”