разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
topspin
фен клуб-скобар

разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя

Мнение от topspin »

здравейте колеги, купих си 2 чисто нови байтрънъра sheakspiere cypry 4000 , на едната макара като и махнах шпулата забелязах че се е сабрала грес под нея , и по оста имаше доста грес , и си помислих че макарата е много пълна от вътре и реших да я отворя да махна малко от греста , и това се оказа огромна грешка понеже никога не бях отварял макара ,помислих си че като са само 4 болчета на капака е лесна работа ,но то отвътре много шайби и кво ли не се откачиха и сега не мога да я сглобя ,има схема на чарковете но не разбирам ништо , някой майстор да препоръчате или некви идеи? колко може да струва сглабянето ?макарата е чисто нова , неможах и да я пробвам
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя

Мнение от mr.washinkton »

лошо много лошо, ако са от магазин попитай дали могат от там да ти помогнат, ако ли не сам, леко спокойно и по схемата, един път , два пъти, ................ и ще стане. В никакъв случай на произволен майстор.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? Добре си се натресал, като пипаш нещо де не требе да се пипа. Сега търси някъде де ремонтират тези техники и си приготви съответното плащане.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Къде живееш :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
tct

Мнение от tct »

topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби
Имам един познат магазУн ама е в София,не е в Свищов.Нали ми обеща на ЛС да ме "напапуриш" :lol: кат дойдеш мога да ти дам адреса :mrgreen:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

tct написа:
topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби
Имам един познат магазУн ама е в София,не е в Свищов.Нали ми обеща на ЛС да ме "напапуриш" :lol: кат дойдеш мога да ти дам адреса :mrgreen:
Голяма любов сте двамката :shock:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

ако не я сглобат ще бъде жестоко разпродадена- на шпули ,дръжки , аванси ,маванси и т.н , макари бол
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Е нали имаш две.Аз на твое място,щях да разглобя другата макара,и да видя къде са сложени пружинките. :roll: :D :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
gupata_riba
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gupata_riba »

lovo-бай СТОЯН написа:
Е нали имаш две.Аз на твое място,щях да разглобя другата макара,и да видя къде са сложени пружинките. :roll: :D :drinkers: :drinkers:
:lol: :lol: :prayer:
Жестоката истина
На къса плувка ,в репея
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
gupata_riba
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gupata_riba »

С.Върбанов написа:Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .
на едната макара като и махнах шпулата забелязах че се е сабрала грес под нея , и по оста имаше доста грес , и си помислих че макарата е много пълна от вътре
На къса плувка ,в репея
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

С.Върбанов написа:Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .
Играта на "сухо"с нови придобивки винаги свършва така :idea: Аз имам един мач Шимано- спийд мастер,който е с 2-3 см по-къс връх по подобна причина :mrgreen: :twisted:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
tct

Мнение от tct »

pacho109 написа:
tct написа:
Голяма любов сте двамката :shock:
smiley_090137.gif
ЛибоФ бре :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

КЛЮЧ
Заключено

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”