Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя
Модератор: emo vasilev
разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя
здравейте колеги, купих си 2 чисто нови байтрънъра sheakspiere cypry 4000 , на едната макара като и махнах шпулата забелязах че се е сабрала грес под нея , и по оста имаше доста грес , и си помислих че макарата е много пълна от вътре и реших да я отворя да махна малко от греста , и това се оказа огромна грешка понеже никога не бях отварял макара ,помислих си че като са само 4 болчета на капака е лесна работа ,но то отвътре много шайби и кво ли не се откачиха и сега не мога да я сглобя ,има схема на чарковете но не разбирам ништо , някой майстор да препоръчате или некви идеи? колко може да струва сглабянето ?макарата е чисто нова , неможах и да я пробвам
-
- научил се да хвърля
Re: разглобих чисто нов байтрънър и не мога да го сглобя
лошо много лошо, ако са от магазин попитай дали могат от там да ти помогнат, ако ли не сам, леко спокойно и по схемата, един път , два пъти, ................ и ще стане. В никакъв случай на произволен майстор.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби
Къде живееш 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Имам един познат магазУн ама е в София,не е в Свищов.Нали ми обеща на ЛС да ме "напапуриш"topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби

- pacho109
- сериозен играч
Голяма любов сте двамкатаtct написа:Имам един познат магазУн ама е в София,не е в Свищов.Нали ми обеща на ЛС да ме "напапуриш"topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглобикат дойдеш мога да ти дам адреса

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
ако не я сглобат ще бъде жестоко разпродадена- на шпули ,дръжки , аванси ,маванси и т.н , макари бол
-
- сериозен играч
Е нали имаш две.Аз на твое място,щях да разглобя другата макара,и да видя къде са сложени пружинките.topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
lovo-бай СТОЯН написа:Е нали имаш две.Аз на твое място,щях да разглобя другата макара,и да видя къде са сложени пружинките.topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглоби![]()
![]()
![]()

Жестоката истина
На къса плувка ,в репея
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
С.Върбанов написа:Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .
на едната макара като и махнах шпулата забелязах че се е сабрала грес под нея , и по оста имаше доста грес , и си помислих че макарата е много пълна от вътре
На къса плувка ,в репея
Играта на "сухо"с нови придобивки винаги свършва такаС.Върбанов написа:Защо пипаш дето не ти е работа само не разбрах ? и как реши ,че на чисто нова макара и е много смазката ? Ужас .

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
ЛибоФ бреpacho109 написа:Голяма любов сте двамкатаtct написа:Имам един познат магазУн ама е в София,не е в Свищов.Нали ми обеща на ЛС да ме "напапуриш"topspin написа:значи лошото в схемата е че само са дедени частите , без обяснение кое как и каде точно се слага , почти всичко разгадах ,но има 2 пружинки просто гледам и не мога да разбера каде да ги сложа ще я дам на някой магазун да я сглобикат дойдеш мога да ти дам адреса

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.