Ивайловград

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Ивайловград

Мнение от georgi30 »

Здравейте участници в този хубав форум!Пред мен има една дилема-утре ако не ми мине котка пътя отлитам за Ивито, та дали да отседна на Дъбовец или на Сеноклас или КЪДЕ.Моля всеки познаващ язовира сподели мнение, като се съобразяваме и с нивото на водата!Благодаря предварително на всеки един отзовал се!И се извинявам на модераторите за това че отварям нова тема.Ако темата не е за този раздел нека я преместят.
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ивайловград

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:Здравейте участници в този хубав форум!Пред мен има една дилема-утре ако не ми мине котка пътя отлитам за Ивито, та дали да отседна на Дъбовец или на Сеноклас или КЪДЕ.Моля всеки познаващ язовира сподели мнение, като се съобразяваме и с нивото на водата!Благодаря предварително на всеки един отзовал се!И се извинявам на модераторите за това че отварям нова тема.Ако темата не е за този раздел нека я преместят.
Абе момче, какво си тръгнал по тоя див,див край.Остави Дъбовец,и Сеноклас.Отивай под с Хухла на "Цимбалата".
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Ти кат си толкоз умен що не ми писа по рано бре!На Цимбала излявало ли мноо?Или се шлевиш нящо.
Георги Тенев
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

georgi30 написа:Ти кат си толкоз умен що не ми писа по рано бре!На Цимбала излявало ли мноо?Или се шлевиш нящо.

Батка, пуснал си темата на 26-ти, човека ти е отговорил на 27-ми. Виждам, че го е направил по учтив начин за разлика от теб. След като искаш мнение от хората е редно да уважаваш казаното от тях.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Извинявам се! По скоро си правя майтап, защото сме приятели и се бъзикаме.А мнението на хората го уважавам!
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:Извинявам се! По скоро си правя майтап, защото сме приятели и се бъзикаме.А мнението на хората го уважавам!
Не бе Геш.Имам отличини спомени от Хухла.Сега не знам какво е.Бъзнах те белким решиш да идеш там.
:D ПП Към Админа- да приятели сме.Може и аз да съм виноват за това.Сории
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”