Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: dantho.mihov
Ивайловград
Здравейте участници в този хубав форум!Пред мен има една дилема-утре ако не ми мине котка пътя отлитам за Ивито, та дали да отседна на Дъбовец или на Сеноклас или КЪДЕ.Моля всеки познаващ язовира сподели мнение, като се съобразяваме и с нивото на водата!Благодаря предварително на всеки един отзовал се!И се извинявам на модераторите за това че отварям нова тема.Ако темата не е за този раздел нека я преместят.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Ивайловград
Абе момче, какво си тръгнал по тоя див,див край.Остави Дъбовец,и Сеноклас.Отивай под с Хухла на "Цимбалата".georgi30 написа:Здравейте участници в този хубав форум!Пред мен има една дилема-утре ако не ми мине котка пътя отлитам за Ивито, та дали да отседна на Дъбовец или на Сеноклас или КЪДЕ.Моля всеки познаващ язовира сподели мнение, като се съобразяваме и с нивото на водата!Благодаря предварително на всеки един отзовал се!И се извинявам на модераторите за това че отварям нова тема.Ако темата не е за този раздел нека я преместят.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Ти кат си толкоз умен що не ми писа по рано бре!На Цимбала излявало ли мноо?Или се шлевиш нящо.
Георги Тенев
- barutchiata ©
- Администратор
georgi30 написа:Ти кат си толкоз умен що не ми писа по рано бре!На Цимбала излявало ли мноо?Или се шлевиш нящо.
Батка, пуснал си темата на 26-ти, човека ти е отговорил на 27-ми. Виждам, че го е направил по учтив начин за разлика от теб. След като искаш мнение от хората е редно да уважаваш казаното от тях.
Извинявам се! По скоро си правя майтап, защото сме приятели и се бъзикаме.А мнението на хората го уважавам!
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Не бе Геш.Имам отличини спомени от Хухла.Сега не знам какво е.Бъзнах те белким решиш да идеш там.georgi30 написа:Извинявам се! По скоро си правя майтап, защото сме приятели и се бъзикаме.А мнението на хората го уважавам!

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев