Старозагорско-водоем със сянка(може и платен)?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

samuraijack
новобранец
новобранец

Старозагорско-водоем със сянка(може и платен)?

Мнение от samuraijack »

Здравейте колеги,
Сигурно има доста писано по въпроса, но аз така и не намерих водоем които да отговаря на това което търся.
Всъщност търся язовир(всмисъл да е повече от една междуселска локва), които да има естествена сянка-или направо гора и дървета и да няма на около 20 сантиметра от мене тълпи със всякакви чалгопоклонници и алкохолно подивели младежи и не чак толкова млади....не за друго ами просто релаксирам най добре пред язовир и гледката на плувка, камбанка и...тишина-сигурен съм, че има хора които ме разбират.
Копринка за жалост не е така.
Жребчево разбрах, че и той е така.
Бях на Шаново-пресевниците-разни дребнажи имаше много ,но май мястото не беше подходящо-сигурно по навътре има и по добри места със сянка=аз бях на някакъв път и постоянно минаваха коли.
Ослушвам се за яз.Камчия-но доколкото разбрах е доста трудно достъпен-само през едно село се слиза по лесно, но то е по скоро до устието на реката(което няма значение стига да е тихо и прохладно)
Поразгледох/четох доста и за яз.Тича, но май нищичко не успях да разбера и за там...
В търсене стигнах чак до язовир Цонево...
Търсих какво ли не-но към момента направо не знам.Идеята е да отида за два три дни-не е идеалната цел риболов, но не бих се разсърдил ако ми се отдаде шанс да изпробвам новият си фидер(всъщност никога не съм ловил на фидер и сигурно ще е интересно)

Та да уточня-ако някои знае язовир със сенчести места(по подобие на високопланинските) или пък такъв които има изградена някаква база на брега, в която може да се спи нормално и брега е пред теб....
Моля Ви се да споделите с мен.

Ходих до Синята река-има бунгала и хотелска част, но първо че язовирчето ее...мъничко, но и е пълно с местни които крещят, къпят се и правят какво ли още не-разбрах , че тая година е имало проблем с арендоването на язовира..както и да е-нямаше грам сянка ама да кажем че бунгалата са на ОК място...
На язовир Тича намерих някаква база с бунгала които (по снимки) са точно до брега.
Ще звъня там но ако някои има сведения-няма да му се разсърдя.

http://www.ticha-holiday.com/bg/ticha.html

Благодаря предварително на отзовалите се.

Поздрави

п.п.-Розов кладенец в Гълъбово ми изглежда интересен, но откъм пожарната-там има доста дървета-само че нямам никаква идея разрешено ли е и т.н.
със сигурност знам ,че там където са високоволтовите линии няма начин за риболов, а и аз не искам...ама има ли други добри места там(изключвам моста с кибиците месари)...точно след моста-преди брикел-там отдясно-май е някаква база на Елконтрол-там пак ми се виждат хубави места-забранено ли е?
Последно промяна от samuraijack на Пон Авг 27, 2012 6:46 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Старозагорско-водоем със сянка(може и платен)?

Мнение от С.Върбанов »

Споменаваш Копринка , но явно не знаеш ,че има точно такива места от южната страна на водоема до където освен с кросов мотор или лодка няма как да стигнеш когато има вода ! В момента 2 колеги са на подобни места там и споделиха ,че са предоволни !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

С.Върбанов написа:Споменаваш Копринка , но явно не знаеш ,че има точно такива места от южната страна на водоема до където освен с кросов мотор или лодка няма как да стигнеш когато има вода ! В момента 2 колеги са на подобни места там и споделиха ,че са предоволни !
Всъщност ходя вече три пъти на Копринка и съм сигурен ,че има такива места-проблема е :
1-нямам джип
2-Много лодки, джетове и ШУМ....за жалост това са ми впечатленията

Иначе първият път когато ходих даваше добре риба.
Благодаря ти за инфото колега-може да се поразтърся по сериозно за добри места на Копринка-там поне имам авер в селото :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Той би трябвало да ги знае местата консултирай се с него задължително ! Ако ли не знае и той кажи и ще те насоча :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Колега, ако търсиш релакса с опъната палатка, ББК, цър пър + да хванеш риба, да си и под дебела сянка --- хм, ами ти си бил на една ръка разстояние. Бил си до Шаново и да не питаш? Ами тръгваш с колата посока Милево, пресичаш нивите и си на едни прекрасни поляни с големи тополи и върби, а около тях кротко си върви Тунджата. Същото важи и за баражите до село дъбово - сянка бол, вода колкото искаш а и риба дава доволно.
По-голям шаран от рибаря няма...
samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

С.Върбанов написа:Той би трябвало да ги знае местата консултирай се с него задължително ! Ако ли не знае и той кажи и ще те насоча :wink:
ще ще :)
:partyman:

А за Гълъбово имаш ли някакво инфо-стори ми се че беше обяснявал на един колега.
питам защото често ходя на там и познавам добре района-само дето така и не се сетих да проверя с риболова как стои въпроса-има доста места с щуки-около Депото на новия ТЕЦ-това го знам със сигурност, но те са по скоро за истински риболовци-аз съм си чист рибар, обичащ спокойнствието и мръзеливите дни :)
valentin.ivanov7
новобранец
новобранец

Мнение от valentin.ivanov7 »

Абе човек ти самия не знаеш,какво искаш.....хем да има сянка,пък и бунгалото да е до водата,купони да няма,да не се къпят.....то не може хем х.я до края хем душата в рая,ако ме разбираш...! :lol: Все пак ако намериш такова място,приятна почивка и риба да си хванеш. :)
samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

pacho69 написа:Колега, ако търсиш релакса с опъната палатка, ББК, цър пър + да хванеш риба, да си и под дебела сянка --- хм, ами ти си бил на една ръка разстояние. Бил си до Шаново и да не питаш? Ами тръгваш с колата посока Милево, пресичаш нивите и си на едни прекрасни поляни с големи тополи и върби, а около тях кротко си върви Тунджата. Същото важи и за баражите до село дъбово - сянка бол, вода колкото искаш а и риба дава доволно.
Караш ме силно да се замисля :)
И точно уцелваш струната :prayer:
Благодаря много -ще проверя тия неща :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Да споделих му , но на лс :D иначе правилно са ти казали къде орките вадят маломерни бели риби и писалки ! Твоите места са от другата страна към боровата гора - пътя минава покрай пожарната през гората и слиза до един залив точно срещу платеното :wink:

samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

valentin.ivanov7 написа:Абе човек ти самия не знаеш,какво искаш.....хем да има сянка,пък и бунгалото да е до водата,купони да няма,да не се къпят.....то не може хем х.я до края хем душата в рая,ако ме разбираш...! :lol: Все пак ако намериш такова място,приятна почивка и риба да си хванеш. :)
Напроптив колега-много добре знам какво искам :)
Само ,че вече го няма тоя риболов какъвто беше преди години-навсякъде става все по мръсно, шумно и празно(откъм риба)-затова искам като отида поне да ми е спокойно и истински да релаксирам.
Но иначе благодаря за пожеланията-все нещо ще открия и ще споделя :)
samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

С.Върбанов написа:Да споделих му , но на лс :D иначе правилно са ти казали къде орките вадят маломерни бели риби и писалки ! Твоите места са от другата страна към боровата гора - пътя минава покрай пожарната през гората и слиза до един залив точно срещу платеното :wink:
Жив и здрав :)
:prayer: :smt023
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

samuraijack написа:Само ,че вече го няма тоя риболов какъвто беше преди години-навсякъде става все по мръсно, шумно и празно(откъм риба)-затова искам като отида поне да ми е спокойно и истински да релаксирам.
Точно за това ще ти кажа къде да отидеш защото съм същия ! :wink:

samuraijack
новобранец
новобранец

Мнение от samuraijack »

С.Върбанов написа:
samuraijack написа:Само ,че вече го няма тоя риболов какъвто беше преди години-навсякъде става все по мръсно, шумно и празно(откъм риба)-затова искам като отида поне да ми е спокойно и истински да релаксирам.
Точно за това ще ти кажа къде да отидеш защото съм същия ! :wink:
Както казах-има хора които ще ме разберат :)

Благодаря от сърце :smt023
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Винаги се намира кой да те разбере. И аз взех по-рядко да ходя, заради чалгари и скутери. Вече не останаха места за релакс.Дано откриеш нещо Успех.
Христо - наслука на всички
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

село Старосел"Маньов дол" ще ти хареса
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”