Сопа за начинаещ..

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Сопа за начинаещ..

Мнение от Христо Рангелов »

Предложете някоя спининг въдица за начинаещ, и по възможност да не е много скъпа..

Благодаря предварително :) :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Сопа за начинаещ..

Мнение от sandista »

Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Благодаря за мнението, ако има още препоръки няма да откажа :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Първите две наистина не са скъпи и добре изглеждат.

http://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... D1%82.html
Аз там съм пораснал...
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Айде сега вземи първо да попрочетеш, да се ограмотиш, да си направиш сметка на приоритетите и после ще приказваме пак, защото просто е безумно през няколко дни да глаголим едно и също!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

next4y,с голяма мъка на електрическото осветление ти разчетох условното име :) ,махни този цвят,тъпо е,ще се обръщат към теб като към безименно създание,на никой не му се напряга излишно...Първо напиши какво смяташ да се опитваш да ловиш-какви видове риби,та после да могат колегите по-обосновано да ти предложат конкретна" сопа на начинаещия"...
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

INCUBUS написа:next4y,с голяма мъка на електрическото осветление ти разчетох условното име :) ,махни този цвят,тъпо е,ще се обръщат към теб като към безименно създание,на никой не му се напряга излишно...Първо напиши какво смяташ да се опитваш да ловиш-какви видове риби,та после да могат колегите по-обосновано да ти предложат конкретна" сопа на начинаещия"...

:lol: :lol: То мноо трудно да маркираш с натиснат ляв бутон на мишката да приплъзнеш в/у името,изпълва се във синьо ,а името в бяло...
т.е. да маркираш и се чете кесим... :wink:
Мунчо написа:Айде сега вземи първо да попрочетеш, да се ограмотиш, да си направиш сметка на приоритетите и после ще приказваме пак, защото просто е безумно през няколко дни да глаголим едно и също!
То има достатъчно пичове ,дето да правят забележки у тоа сайт.
И не всички юзери и лаици,знаят ко да праят и къде да търсят и какво...
kody написа: За Мунчо някой, неща може да бъдат смешни(елементарни), но аз не мисля че е прав. Лично аз научих много неща (ситалоцимента, алуминиев оксид), не всички сме родени научени, и някой сме от скоро в форума, и не можем да прочетем, всички материали (за което мисля че трябва да има главни теми).
Аз там съм пораснал...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

bobo_33333,трябва ли да натискаме всякакви бутони,за да можем да дадем поне малко логистична помощ на начинаещ по нещо в този форум ?Ми,няма да натискам,бе,юзър съм ,не бачкатор :!: И не ми се прави на корифей,особено в спининговия риболов-помним дяланите ти дървени плувки,така,че го давай по-кротко.Не цитирай,ко обичаш, разни тъпанарски мнения за Мунчо,щото си нямаш никаква представа колко напред е в материала за спининг риболова като не състезание,а като занимание,доставящо психо-естетическа наслада на любителя-риболовец,с осигуряване на пълно възприемане на околните красоти и същевременно даване на възможност за анализ на вътрешното наслаждение.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”