Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сопа за начинаещ..
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Сопа за начинаещ..
Предложете някоя спининг въдица за начинаещ, и по възможност да не е много скъпа..
Благодаря предварително

Благодаря предварително

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: Сопа за начинаещ..
Благодаря за мнението, ако има още препоръки няма да откажа 

"The more you know, the less you carry"
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Първите две наистина не са скъпи и добре изглеждат.
http://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... D1%82.html
http://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... D1%82.html
Аз там съм пораснал...
Айде сега вземи първо да попрочетеш, да се ограмотиш, да си направиш сметка на приоритетите и после ще приказваме пак, защото просто е безумно през няколко дни да глаголим едно и също!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
next4y,с голяма мъка на електрическото осветление ти разчетох условното име
,махни този цвят,тъпо е,ще се обръщат към теб като към безименно създание,на никой не му се напряга излишно...Първо напиши какво смяташ да се опитваш да ловиш-какви видове риби,та после да могат колегите по-обосновано да ти предложат конкретна" сопа на начинаещия"...

- bobo_33333
- кандидат преподавател
INCUBUS написа:next4y,с голяма мъка на електрическото осветление ти разчетох условното име,махни този цвят,тъпо е,ще се обръщат към теб като към безименно създание,на никой не му се напряга излишно...Първо напиши какво смяташ да се опитваш да ловиш-какви видове риби,та после да могат колегите по-обосновано да ти предложат конкретна" сопа на начинаещия"...

т.е. да маркираш и се чете кесим...

То има достатъчно пичове ,дето да правят забележки у тоа сайт.Мунчо написа:Айде сега вземи първо да попрочетеш, да се ограмотиш, да си направиш сметка на приоритетите и после ще приказваме пак, защото просто е безумно през няколко дни да глаголим едно и също!
И не всички юзери и лаици,знаят ко да праят и къде да търсят и какво...
kody написа: За Мунчо някой, неща може да бъдат смешни(елементарни), но аз не мисля че е прав. Лично аз научих много неща (ситалоцимента, алуминиев оксид), не всички сме родени научени, и някой сме от скоро в форума, и не можем да прочетем, всички материали (за което мисля че трябва да има главни теми).
Аз там съм пораснал...
-
- кандидат преподавател
bobo_33333,трябва ли да натискаме всякакви бутони,за да можем да дадем поне малко логистична помощ на начинаещ по нещо в този форум ?Ми,няма да натискам,бе,юзър съм ,не бачкатор
И не ми се прави на корифей,особено в спининговия риболов-помним дяланите ти дървени плувки,така,че го давай по-кротко.Не цитирай,ко обичаш, разни тъпанарски мнения за Мунчо,щото си нямаш никаква представа колко напред е в материала за спининг риболова като не състезание,а като занимание,доставящо психо-естетическа наслада на любителя-риболовец,с осигуряване на пълно възприемане на околните красоти и същевременно даване на възможност за анализ на вътрешното наслаждение.