Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

РЖСВ
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
РЖСВ
Сигерен съм че тези инициали нищо не ви говорят?
Те са много безмислени,но означават Риболов,Село,Ждрело,Витоша(не трябваше толко бързо да се издавам).
Ще ви впусна в едно мое приключение от изминалия вече месец,надявам се да ви хареса?
Опитвайки да следвам буквите от заглавието ще започна от един Риболов,който пална искрата за приключенията,които ми предстояха.

Мястото е яз.Лобош или познатия за други яз.Пчелина,всъщност с.Пчелина още съществува но една част от него е там някъде залята от вода...
Няма да ви тозмозя с риби,но пък вече отиваме на Село,а от там ще имам какво да ви покажа.Предполагам добре познавате Трънския край известен със своя диалект и невероятна природа.Незнам колко места мога да изброя,но най добрия момент е когато цъфтят люляците.Аз ви водя към с.Рани луг август месец.

Там не се спи в къща,традицията повелява истинския къмпингар да спи навън.Доста пъти просто ей така без покрив над главата и взиране в многото звезди на небето.При неподходящи условия ей така:

Време е да отидем в планината,майче наред е Ждрелото на р.Ерма.Ако знаете колко пъстървички има там,ама няма ви кажа къде са-че много ги ловат и още по зле,много ги пържат.
Супер настроение много горди от големия купон,който си спретнахме нахлузихме "обувките за преход".Там ни посрещна една верижно задвижваща се машина.

Добре че беше тя та да разбута бабите,които незнайно защо,начервени и прочие(текст от песен на ъпсурт) бяха тръгнали да правят задръстване по мостовете.Много свежи бабета посмяхме се с тях-естесвено път на младите.

Отклонихме се към еко пътеката,след като изпреварихме групата весели баби:

След мосчето леко полеко се почна стръмното,а ние в лафчета и тук таме някой виц устремено пробивахме нагоре.

Страхотна пътека,качвал съм я и преди но съпровождащите ме бяха много впечатлени от наклона й!А на финала беше голям кеф:

Спуснахме се по лекия път,но той в никакъв случай не е по лош от другия,направихме и там по една снимка.В случай че не сте виждали чобани наскоро:

С това приключвам с Ж-то и отиваме на В-то....
Тук ще стартираме със хижа Кумата и понеже нещо не бива в разказите ще ви покажа откъде започна прехода:

Ама много безцветно нали?Ще се опитам с цвят и отгоре:

Ще довърша със снимки(цветни,безцветни) прехода....

Надявам се ви е харесало!До следващият път...

Те са много безмислени,но означават Риболов,Село,Ждрело,Витоша(не трябваше толко бързо да се издавам).

Ще ви впусна в едно мое приключение от изминалия вече месец,надявам се да ви хареса?
Опитвайки да следвам буквите от заглавието ще започна от един Риболов,който пална искрата за приключенията,които ми предстояха.

Мястото е яз.Лобош или познатия за други яз.Пчелина,всъщност с.Пчелина още съществува но една част от него е там някъде залята от вода...
Няма да ви тозмозя с риби,но пък вече отиваме на Село,а от там ще имам какво да ви покажа.Предполагам добре познавате Трънския край известен със своя диалект и невероятна природа.Незнам колко места мога да изброя,но най добрия момент е когато цъфтят люляците.Аз ви водя към с.Рани луг август месец.

Там не се спи в къща,традицията повелява истинския къмпингар да спи навън.Доста пъти просто ей така без покрив над главата и взиране в многото звезди на небето.При неподходящи условия ей така:

Време е да отидем в планината,майче наред е Ждрелото на р.Ерма.Ако знаете колко пъстървички има там,ама няма ви кажа къде са-че много ги ловат и още по зле,много ги пържат.

Супер настроение много горди от големия купон,който си спретнахме нахлузихме "обувките за преход".Там ни посрещна една верижно задвижваща се машина.

Добре че беше тя та да разбута бабите,които незнайно защо,начервени и прочие(текст от песен на ъпсурт) бяха тръгнали да правят задръстване по мостовете.Много свежи бабета посмяхме се с тях-естесвено път на младите.

Отклонихме се към еко пътеката,след като изпреварихме групата весели баби:

След мосчето леко полеко се почна стръмното,а ние в лафчета и тук таме някой виц устремено пробивахме нагоре.

Страхотна пътека,качвал съм я и преди но съпровождащите ме бяха много впечатлени от наклона й!А на финала беше голям кеф:

Спуснахме се по лекия път,но той в никакъв случай не е по лош от другия,направихме и там по една снимка.В случай че не сте виждали чобани наскоро:

С това приключвам с Ж-то и отиваме на В-то....
Тук ще стартираме със хижа Кумата и понеже нещо не бива в разказите ще ви покажа откъде започна прехода:

Ама много безцветно нали?Ще се опитам с цвят и отгоре:

Ще довърша със снимки(цветни,безцветни) прехода....

Надявам се ви е харесало!До следващият път...

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Сеп 01, 2012 12:38 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- koda33
- разбира нещата
Re: РЖСВ

чудесен репортаж, аз си мислех че РЖСВ е някакво съкращение като БДЖ, РСВ и други тем подобни

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз едва миналата година навлязох по нъвътре в региона, а не както обикновено до яз. Лобош,
Обещах си пак да се разходя, защото ми хареса, ама до сега не съм го направил, та твоя разказ бе добре дошъл
!
Обещах си пак да се разходя, защото ми хареса, ама до сега не съм го направил, та твоя разказ бе добре дошъл

- barutchiata ©
- Администратор
Евала бате за преживяното и за това, че ни правиш съпричастни!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Черна или цветна,България си е най-красивата страна баце.Но мамка им на всички които я опоскаха хубавата ни страна.За репортажа и похода какво да кажа,уникална работа.Оправи ми настроението за предстоящата ми ваканция в България.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Надпис върхУ оризово зърно,който гласи "айде"...pachosz написа: Какво е това на последната снимка? Неква муска ли, кво е?
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Запали ми "мотора",ша взема да се разходя със семейството дотам.
Много хубав репортаж 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бааааааааааа 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
РСЖВ.....sapuna написа:РЖСВ или РСЖВ
Ето и още малко снимчици от Витоша и от Ждрелото навръщане:
Пътеката към хижа Алеко.

Нашата пътека посока хижа Кумата

Тези снимки са наслизане от ждрелото:

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн