Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Чудото се случи)))
Модератор: bobopeli
- koda33
- разбира нещата
Чудото се случи)))
Уважаеми колеги днес като си тръгвах от Пънча ИАРА дойде на проверка , не повярвах на очите си , тръгнах след инспекторите за да видя какво ще правят и докато ги настигнах вече пишеха акт на "рибар" без риболовен билет.След кратък разговор с тях разбрах че са били и вчера на проверка и са писали актове за цапала и превишен брой въдици.Най-после дойде и времето на тъпаците по Панчарево.Ура!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Чудото се случи)))
Урааа значи и там ги почнаха !
Крайно време беше.
Ако и едно зарибяване направят ще е още по-добре.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер,дано всеки ден са там!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- koda33
- разбира нещата
Аз мисля че колкото повече сигнали подаваме толкова повече обръщат внимание, например аз им писах в сряда и при разговора ми с инспекторите ми цитираха местата от моето писмо
съжалямам само че не са хванали наглеците от стената дето всяка събота са там и опъват по 8 пръчки и прибират маломерна бяла .

Георги Стефанов
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това няма как да се случи и при тях има съкращения,намаления на лимити и т.н.,не може да огреят на всякъде едновременно..Определено са и малко хората за София,язовира.И аз днес минах от там след обяд, но първо спрях на Щъркела и там пред ресторанта от другата страна на залива си мятаха цапалата...Но все пак работят,два месеца вече наблюдавам как работи ИАРА на яз.Сопот,познаваме се ,не им е лесно ,но правят всичко възможно.Просто държавата трябва да се бръкне и отпусне повече средства,от кога не е зарибявано с такива пари,но май в сегашната ситуация това е на заден план.Paublo_Eskobar написа:Супер,дано всеки ден са там!
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
В събота никой не проверявал, обиколих целия язовир и нарушения колкото искаш..
Аз бях в събота вечерта на разходка с децата по пътя от към гребната база. Почти нямаше свободно място да се припари до водата. Повечето колеги с гора от въдици, най-вероятно търсят бяла риба, цапала за стръв пред всеки. Не, че това, което пиша не се знае, но го пиша за да го "натъртя" на ИАРА. Една нощна проверчица ще държи влага около месец и после пак проверчица. Нямам нищо против нощния риболов, но оградите от въдици ме дразнят.
- lif3house
- разбира нещата
За последните две години там не съм ги виждал нито веднъж! Нека по-често се поевяват. Не е трудно. За Панчарево стига само Събота и Неделя да минават на стената и до лебеда, където се събират масово риболовците и нещата ще са много по-добре. А съм сигурен, че ще санкционират и много нарушения!
За цапалото и са изгарям
Така си ловя стръв-предимно малки слънчевки, виолетки, бабушки.Очевидно е кога уреда служи за бракониерски улов и кога за набавяне на стръв и тук май има пропуск в закона.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Да. И аз винаги съм се чудел на Струма като си ловя кленове на мизоци /малки мренки/ дали няма да ме санкционират за маломерна риба. Аз ги ловя с рачило.naskobo написа:За цапалото и са изгарямТака си ловя стръв-предимно малки слънчевки, виолетки, бабушки.Очевидно е кога уреда служи за бракониерски улов и кога за набавяне на стръв и тук май има пропуск в закона.
Ще ти напишат акт за мренките и хич няма да се замислят.Ама мренките не са за стръв ,колега-пускай ги да си растат.Има толкова плевелни рибки,която може да се ползват за стръв. ..А това ,че пишат актове за цапала и по една въдица в повече не е чак толкова за радост-така само за протокола имитират работа. Големия брой въдици и прибиране на маломерна риба са най-често срещаните нарушения ,които според мен трябва да се санкционират(това за хора с въдици)...другите са ясни.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Помислете да опазите това , което е пуснато там в момента ! Няма нужда да се тръби какво и колко важно е да помагате с каквото можете , ако искате да имате риба там !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;