Чудото се случи)))

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Чудото се случи)))

Мнение от koda33 »

Уважаеми колеги днес като си тръгвах от Пънча ИАРА дойде на проверка , не повярвах на очите си , тръгнах след инспекторите за да видя какво ще правят и докато ги настигнах вече пишеха акт на "рибар" без риболовен билет.След кратък разговор с тях разбрах че са били и вчера на проверка и са писали актове за цапала и превишен брой въдици.Най-после дойде и времето на тъпаците по Панчарево.Ура!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чудото се случи)))

Мнение от IVKOPIVKO »

Урааа значи и там ги почнаха !
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Крайно време беше.
phillemo
новобранец
новобранец

Мнение от phillemo »

Ако и едно зарибяване направят ще е още по-добре.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Супер,дано всеки ден са там!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Аз мисля че колкото повече сигнали подаваме толкова повече обръщат внимание, например аз им писах в сряда и при разговора ми с инспекторите ми цитираха местата от моето писмо :wink: съжалямам само че не са хванали наглеците от стената дето всяка събота са там и опъват по 8 пръчки и прибират маломерна бяла .
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Paublo_Eskobar написа:Супер,дано всеки ден са там!
Това няма как да се случи и при тях има съкращения,намаления на лимити и т.н.,не може да огреят на всякъде едновременно..Определено са и малко хората за София,язовира.И аз днес минах от там след обяд, но първо спрях на Щъркела и там пред ресторанта от другата страна на залива си мятаха цапалата...Но все пак работят,два месеца вече наблюдавам как работи ИАРА на яз.Сопот,познаваме се ,не им е лесно ,но правят всичко възможно.Просто държавата трябва да се бръкне и отпусне повече средства,от кога не е зарибявано с такива пари,но май в сегашната ситуация това е на заден план.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Victory222
новобранец
новобранец

Мнение от Victory222 »

В събота никой не проверявал, обиколих целия язовир и нарушения колкото искаш..
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Аз бях в събота вечерта на разходка с децата по пътя от към гребната база. Почти нямаше свободно място да се припари до водата. Повечето колеги с гора от въдици, най-вероятно търсят бяла риба, цапала за стръв пред всеки. Не, че това, което пиша не се знае, но го пиша за да го "натъртя" на ИАРА. Една нощна проверчица ще държи влага около месец и после пак проверчица. Нямам нищо против нощния риболов, но оградите от въдици ме дразнят.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

За последните две години там не съм ги виждал нито веднъж! Нека по-често се поевяват. Не е трудно. За Панчарево стига само Събота и Неделя да минават на стената и до лебеда, където се събират масово риболовците и нещата ще са много по-добре. А съм сигурен, че ще санкционират и много нарушения!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

За цапалото и са изгарям :oops: Така си ловя стръв-предимно малки слънчевки, виолетки, бабушки.Очевидно е кога уреда служи за бракониерски улов и кога за набавяне на стръв и тук май има пропуск в закона.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

naskobo написа:За цапалото и са изгарям :oops: Така си ловя стръв-предимно малки слънчевки, виолетки, бабушки.Очевидно е кога уреда служи за бракониерски улов и кога за набавяне на стръв и тук май има пропуск в закона.
Да. И аз винаги съм се чудел на Струма като си ловя кленове на мизоци /малки мренки/ дали няма да ме санкционират за маломерна риба. Аз ги ловя с рачило.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Ще ти напишат акт за мренките и хич няма да се замислят.Ама мренките не са за стръв ,колега-пускай ги да си растат.Има толкова плевелни рибки,която може да се ползват за стръв. ..А това ,че пишат актове за цапала и по една въдица в повече не е чак толкова за радост-така само за протокола имитират работа. Големия брой въдици и прибиране на маломерна риба са най-често срещаните нарушения ,които според мен трябва да се санкционират(това за хора с въдици)...другите са ясни.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Помислете да опазите това , което е пуснато там в момента ! Няма нужда да се тръби какво и колко важно е да помагате с каквото можете , ако искате да имате риба там !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”