Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Ново ! ! ! Такса на МИКРОЯЗОВИР-ПЯСЪЧНИК 10 ЛВ
Модератор: sapuna
Ново ! ! ! Такса на МИКРОЯЗОВИР-ПЯСЪЧНИК 10 ЛВ
Колеги не ходете на микрото на Пясъчник.Обикаля един с една лада Нива и скубе хората по 10 лв на човек без да дава билет и без да има табела за платен риболов.Представя се за собственик което изобщо не е вярно.В този водоем с години не е пускано нито една рибка,има риба но е всичко което влезне от канала.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Ново ! ! ! Такса на МИКРОЯЗОВИР-ПЯСЪЧНИК 10 ЛВ
навсякаде има мушенници ........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- pacho109
- сериозен играч
Що го не изкъпите ,докато е още топло 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Отидете една компания и му обърнете джобовете и ладата я вкарайте в язовира ии го оставете там ! 

Риболова е хоби.Наслука 

Кое е новото
Абсолютно, заради някъв скапаняк да не ходя там за рибаDavid Kamenov написа:Отидете една компания и му обърнете джобовете и ладата я вкарайте в язовира ии го оставете там !

-
- разбира нещата
Язовира е взет под аренда още от април месец. Имаше голям транспирант на стената и на местата до централата на който гласеше спортен риболов - такса 10 лева. Всички знаят по принцип,че си е платен микрото тази година. И на мен ми се ще да не е,ама няма как.
-
- научил се да хвърля
Язовира си е под наем от както каза колегата отгоре още от април месец. Зарибяване имаше и то стабилно. Цялата забрана Петио селския (държи язовира под наем) блъскаше мрежите в големия пясък и сичко шибваше в микрото.Даже по едно време беше сложил няква табела , цитирам :"Ако не ти клъвне до 10 мин ти се връщат парите моментално". Нещо такова. Мръсен мошенник ..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
anastas95 написа:Язовира си е под наем от както каза колегата отгоре още от април месец. Зарибяване имаше и то стабилно. Цялата забрана Петио селския (държи язовира под наем) блъскаше мрежите в големия пясък и сичко шибваше в микрото.Даже по едно време беше сложил няква табела , цитирам :"Ако не ти клъвне до 10 мин ти се връщат парите моментално". Нещо такова. Мръсен мошенник ..

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето този човек събира таксите -

даже и касови бележки раздава ( вижда се мобилния касов апарат в ръката му ) , но не знам дали това е собственика или е само пазач ! Тонове дребна каракуда и шаранчета с това е пълен язовира със сигурност !

даже и касови бележки раздава ( вижда се мобилния касов апарат в ръката му ) , но не знам дали това е собственика или е само пазач ! Тонове дребна каракуда и шаранчета с това е пълен язовира със сигурност !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
ех това микро май бая хора мразите арендатора той и предния не беше по различен в крайна сметка който не го кефи да не ходи пишете дава или не дава ако не дайте някой репортаж вие какво му обръщате чак такова внимание така или иначе колкото повече години минават всичко ще става платено това е факт.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
[quote="stocky"
Ти къв си му бе, нямал да има смелост да му го каже в очите.. тая отре*ка митьо е ял толкова бой, че ти толкова косми на главата нямаш
, ама ей го на.. пак се вре където не трябва
[/quote]
Браво бе побойнико,ама май не знаеш даже как се казва собственика,приятел ми е и кво,като не ти харесва никой не ти е сложил пранги да ходиш,а още по-малко да коментираш неща ,които не са верни.Само да вметна ,че наскоро такива тарикати като теб на колене се извиняваха.Ходи си на свободно обезрибени водоеми и си трай.
Ти къв си му бе, нямал да има смелост да му го каже в очите.. тая отре*ка митьо е ял толкова бой, че ти толкова косми на главата нямаш

Браво бе побойнико,ама май не знаеш даже как се казва собственика,приятел ми е и кво,като не ти харесва никой не ти е сложил пранги да ходиш,а още по-малко да коментираш неща ,които не са верни.Само да вметна ,че наскоро такива тарикати като теб на колене се извиняваха.Ходи си на свободно обезрибени водоеми и си трай.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Дали ще имаш смелост да му кажеш всичко това в очите.А преди като мрежите не излизаха от Микрото и цялата риба се вкарваше в Калето къде бяхте бе.Еййййй нямат изтребване хлебарките .
Ицо , веднага щи кажа защо го наричам мошенник. Последно бях на микрото 23 март точна дата. Той дойде и ме изгони (бяха 3ма човека) , даже и ме заплаши и това всичкото при положение ,че концесията му беше от 1 април !!!!
Ицо , веднага щи кажа защо го наричам мошенник. Последно бях на микрото 23 март точна дата. Той дойде и ме изгони (бяха 3ма човека) , даже и ме заплаши и това всичкото при положение ,че концесията му беше от 1 април !!!!
Нормално е дате изгони,за него язовира е вече под негово владение.Нищо ,че е месец по рано.И аз да бях щех дате наритам.Всеки си гледа интересите...А Петьо е от тези които не изтърват....или аванта никва...Такаче които иска да ходи щеси плаща като поп...И да знаеш ,че не е от лесните.

Ами на 22 март беше тарикатлькаanastas95 написа:Дали ще имаш смелост да му кажеш всичко това в очите.А преди като мрежите не излизаха от Микрото и цялата риба се вкарваше в Калето къде бяхте бе.Еййййй нямат изтребване хлебарките .