Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Колеги, внимавайте!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Колеги, внимавайте!
Привет на всички!
Както до сега, държа си пръчките в багажника тип сандък. Тук в Русе не съм имал проблеми поне две години, та реших да ходя до София и не свалих сандъка. Исках да опитам и там ако ми остане време. Обаче до зоопарка са ме преровили и то всички пръчки и макари плюс брезента, разбрах чак в Русе. Та НЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ нищо в колите. Аз платих моята грешка, всичко около 500лв.
Късмет на всички.
Както до сега, държа си пръчките в багажника тип сандък. Тук в Русе не съм имал проблеми поне две години, та реших да ходя до София и не свалих сандъка. Исках да опитам и там ако ми остане време. Обаче до зоопарка са ме преровили и то всички пръчки и макари плюс брезента, разбрах чак в Русе. Та НЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ нищо в колите. Аз платих моята грешка, всичко около 500лв.
Късмет на всички.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Колеги, внимавайте!
Лоша работа
Да му изсъхнат ръцете дано

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
stefan4etoo написа:Лоша работаДа му изсъхнат ръцете дано
Добро да не види и фамилията му

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колега даи снимка на въдиците и съндъка...много вероятно е да се видят събота на битака
Сандъка /т.е. багажника от горе/ е отключен и заключен пак, снимки на въдиците нямам, сега три дни почивка ще карам само с една на блесна, а и приятел ще ми даде докато си купя.kelemoke написа:колега даи снимка на въдиците и съндъка...много вероятно е да се видят събота на битака
-
- разбира нещата
Не са баш роми а са си живи мангали.....
Попаднал си в един от ловните райони на мургавите ни сънародници.Доста хора пропищяха от набезите им в тази част на София.Не вярвам да ги намериш даже и на битпазара за съжаление.
-
- разбира нещата
Тези наши "сънародници" са измет....и трябва много бой да ядат ако бъдат хванати на място....tct написа:Попаднал си в един от ловните райони на мургавите ни сънародници.Доста хора пропищяха от набезите им в тази част на София.Не вярвам да ги намериш даже и на битпазара за съжаление.