Пловдивски свободен Турнир (непрофесионален)

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Пловдивски свободен Турнир (непрофесионален)

Мнение от mb4life »

Здравейте колеги , като за начало в форума разгледах доста теми със састезания който са организирали колеги от другите крайща на страната но не видях ниту 1 турнир за любителски непрофесионални риболовци край град Пловдив , та предложението ми е да свормираме едно такова састезание някаде околко пловдивските водоеми , ще се радвам да чуя вашите мненния и отзиви за един такаф турнир независимо с какви вадици и методи , моето предложение е турнир само с една вадица без значение каква е на леко или на тежко секи сам избира до 2-3 кг тежка захранка кутия царевица и 200-300 грама червей нещо скромно и достапно за всеки ако се саберат достатачно хора имам и предложения за водоем кадето можем да го организираме , ще се радвам и да доидат хора от други градове ще стане по колуритно :) ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ :drinkers:
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
nxx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Пловдивски свободен Турнир (непрофесионален)

Мнение от nxx »

страхотна идея :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Първо,ок за предложението.И от тук нататък-такива турнири се провеждат почти ежемесечно,но се обявяват в друг форум,който е Пловдивски.Нагърбваш се със задача,която е трябвало да обмислиш предварително-започваме от водоем,такса за участие,награден фонд и риболов или само на плувка или само с фидер.Лично съм организирал десетки такива и съм наясно с много неща.Започнеш ли с анкета за избор на водоем и разни други да знаеш,че нищо няма да стане.Поставяш конкретно предложение-на еди коя си дата ще се проведе турнир на еди кой си водоем,такса за участие е толкова-наем на водоем,награден фонд-паричен купи и медали и който иска да се записва.Условията са еди какви си и т.н.Но не слагай фидер и плувка на едно място.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

КОй е сайта,където се организират състезания в Пловдивския регион ?
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Няма такъв сайт ,има риболовни форуми както този примерно, се пускат дати кога и къде ще се проведе състезание.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

stelco написа:Няма такъв сайт ,има риболовни форуми както този примерно, се пускат дати кога и къде ще се проведе състезание.
Стига глупости, има си много хубав сайт.Казва се Фишинг академия.Там има доста неща написани на тази тема, пък даже и за състезания.Но за да се организира едно състезание си е доста работа!
Георги Тенев
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Колега ,като ме цитираш поне чети това което съм написал.Можеше и началото на изречениет ти да не толкова грубо.
stelco написа:има риболовни форуми както този примерно, се пускат дати кога и къде ще се проведе състезание.
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

абе не си правете на сайтовете реклами без фишинг мишинг аз говоря някои ако иска да си опита касмета и да види на какво ниво е да напише дали му се иска нещо такова не некфи форумни воини да се водят ама и вие сте едни снобари
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Колега, както каза Бутника,или даваш конкретно предложение,или само си чешем езиците.Ако нямаш опит в организирането на състезания разгледай какво е написано за минали такива по форумите и ако можеш да се справиш-дерзай.Макар,че очаквам да се запишат не повече от 10 човека. :wink:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз спирам с коментарите :wink: Успех с организацията на турнира,думата снобарски ме засегна.И никаква война не водим с никой,всеки има право на избор и регистрация по форумите.Да,сноб съм ,защото съм си купил всичко необходимо риболова да ми доставя удоволствие.Всеки си простира краката според чергата.
И още нещо ,на турнирите ,които си организираме участват все колеги от форумите-редови обикновени риболовци.
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

не сам искал никой да обидя явно секи си е в неговия филм ;)
човек да иска нещо да направи от сякаде се почва някфи словоизлеания , христо малко грешно ме разбра ама както и да е:) :drinkers:
темата е за ключ , пък
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

mb4life написа:абе не си правете на сайтовете реклами без фишинг мишинг аз говоря някои ако иска да си опита касмета и да види на какво ниво е да напише дали му се иска нещо такова не некфи форумни воини да се водят ама и вие сте едни снобари
Кое не разбрах от написаното. :idea:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Защо да е за ключ?
Излез с предложение, условия, дати и тогава да броим навитите да участват.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Предлагам датата да е 30 септември , има време да се наберат участници входна такса може би 10 лв в която да се включва таксата за водоема и някакаф награден фонд за първите 3-ма в класацията .
Избора на водоема е малко труден тъй като всеки обича различни водоеми ,
Но да кажем някой от водоемите преди кричим има доста риба пък и ще мога да запазя водоема само за състезатели .
Някои хора малко ми обиха желанието и ентусиазма ама , дано хората са ме разбрали правилно не искам да им зимам бизнеса или да им преча на развитието просто да се полюбувам на хобито си в един по различен ден :) , се пак това е хоби и тря да е за релакс не е задължително да хващаме купища риби и да се пъчим кой какво е хванал , просто да разнообразием ежедневието с нещо по различно ако някой не е сагласен с това което сам написал , има право да не пише в темата за да не става спам :) поздрави на всички колеги и дано не се започне с некфи военни деиствия :axe: :axe:

а ице относно тфа че не си разбрал не виждам да си казваш някаде в горните изречения реклами на саитове и т.н.т. и да спампиш така че тея неща май не се отнасят за тебе
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Както и да е,нямам намерение да споря за ....
...най-добрите водоеми за провеждане на турнири са Леново и Микрото.На Леново се ловят много дребни каракуди,на Микрото риболова е качествен с много разнообразна риба.Моето предложение е за там.Ако не можеш да се справиш мини през магазина и да се опбсъдят нещата и да се пуска темата.Аз ще уговоря водоема.
Друг удобен язовир е 40-те извора,но се запазват места с голям зор.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”