Стол или платформа
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Стол или платформа
Колеги пред дилема съм дали да си купя стол със регулираеми крака и да си сложа прикачни или платформа .
Дайте плюсове и минуси .
Дайте плюсове и минуси .
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Стол или платформа
Моя съвет е да седнеш на платформа после на стол но качествен и сам да си решиш.
Пролетта и аз си задавах този въпрос. Послушах мнозиството и си взех стол. На няколко състезания участвах но стола повече ми пречеше отколкото да ми помага. Взех си платформа и сега ми е добре. Полека в практиката сам ще си направиш изводи.
Пролетта и аз си задавах този въпрос. Послушах мнозиството и си взех стол. На няколко състезания участвах но стола повече ми пречеше отколкото да ми помага. Взех си платформа и сега ми е добре. Полека в практиката сам ще си направиш изводи.
Според мен определящо е какъв риболов практикуваш. Когато отивам на риболов на фидер ползвам стол с регулируеми крака, така че да ми е удобно. Когато ловя с директния, обаче, този стол ми е неудобен и си взех платформа, от тези "българските". Много съм доволен.
Повече практикувам риболов със болонезе и директен по реките.Местата,които посещавам са доста стръмни.Все си мисля че инсталирането на стола ще е доста по лесно отколкото на платформата
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В такъв случай стола няма да ти върши работа приятел. Столовете са с много малък толеранс в наклона. Дори Корума има не повече от 30 см разлика между предните и задните крака.NITro`bE написа:Повече практикувам риболов със болонезе и директен по реките.Местата,които посещавам са доста стръмни.Все си мисля че инсталирането на стола ще е доста по лесно отколкото на платформата
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз мисля, че на реката нито стол нито платформа са подходящи за риболова за който говориш, трябват си крака и здрав кръст, успех
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Да така е колега,но като седя прав по 4-5 часа на стръмен бряг пръстите на краката направо ще ми пробият обувкитеЕмил Димитров написа:Аз мисля, че на реката нито стол нито платформа са подходящи за риболова за който говориш, трябват си крака и здрав кръст, успех

Трябва ми нещо малко практично със регулираеми крака и ако може облегалка
Поздрави

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има платформи ,които за 2-3 минути си ги правиш каквото искаш-може да отстраниш скарата,да отстраниш излишни модули или с две думи,трансформираш я според условията на риболова.Няма да давам пример за модели,но такива са и два Бг модела 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ето два примера,на неприлични цени!

Вземи си платформа,разглобява се!Мойта съм я разчленявал доста пъти.

Вземи си платформа,разглобява се!Мойта съм я разчленявал доста пъти.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн