корда на Tubertini

Модератор: sapuna

коста
новобранец
новобранец

корда на Tubertini

Мнение от коста »

Здравйте! Някой има ли впечатления от кордата на Tubertini- Free Way,
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

не са лъжи да си взимаш боклуци ,по добре даи някои лев повече от колкото да береш ядове
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

ali baba написа:не са лъжи да си взимаш боклуци ,по добре даи някои лев повече от колкото да береш ядове
Така явно имаш предвид че това влакно е боклук. Е, не е така... Freeway е страхотна влакно за цената си. Подходящо е за морска и за сладка вода. Все викате вземи си по скъпо , вземи си по хубаво , вземи най-хубавото? Айде кажете ми и на мен кое е това най-хубавото. Аз по цял ден имам достъп до едни от най-дорбрите влакна, които са произведени, а цяло лято лових на бомбарда и основното ми беше 0.18 Tuberitni Freeway. И това влакно в никакъв случай не е боклук. Хубаво е когато сравняваш едно влакно да го сравняваш с влакно от същия клас а не с най-доброто!По-добро винаги има , но дали е удачно за това , за което го иска колега и дали му се дават пари. Когато се сравняват неща трябва да се прави върху някакви критерии.
Моя съвет към колегата е ако му се дават пари колкото струва Tubertini Freeway , в класа му е по-добро само Sufix Xl Strong.
Не се ангажирайте с мнението ми , то си е лично мое.
Поздрави на всички и много успехи!
Клавиатура риба не лови!!!
коста
новобранец
новобранец

Мнение от коста »

Начинаещ съм в риболова и нямам никаква представа от кордите които се предлагат на пазара. Разбирам че за всеки вид риболов и за отделните видове риби е нужно подходяща корда. Но все от някъде трябва да се започне. Винаги зависи от гледната точка.
Какво е значението на цвета на кордата.Кой цвят е подходящ за морски и кой за сладководен риболов.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За мен най-борите корди са Горила Флорокарбон и Фендер

Много сезони поред ги ползвам и съм предоволен, а Тюбертини имат хубави корди(Горилата е тяхна).

Споменатия модел не съм го ползвал :?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Aз се снабдих тази година TUBERTINI QATRO това е хибрид м/у плетено и монофилно влакно със голям зор го намерих един приятел ми го достави от Пловдив 0.20 издържа 17 кг. мъртво тегло и е само 14 лева.a тези http://www.vidrax-fishing.com го продават за 33 лева.
коста
новобранец
новобранец

Мнение от коста »

Препоръчаха ми също и Super Elite Como Cast. Казват че това влакно приема цвета на водата има много добри качества както за речен така и за морски риболов.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”