Брезово за риба

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
mureto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Брезово за риба

Мнение от mureto »

Koлеги къде мога около гр.Брезово да ида за риба и каква риба има евентуално?
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Колега за съжаление не мога да ви помогна но ако можете кажете излиза ли щука на платените водоеми до Труд.
Благодаря предварително.
Наслука
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Колега,щом знаеш къде е Брезово,не може да не знаеш,че по пътя от там за Чирпан има едно село Братя Даскалови.Точно преди селото,вдясно има едно кипро язовирче,което има двама братя арендатори.Миналата година есента там закрих риболова с 6 шарана.По принцип там не дават да се лови,но като помолиш пазача-казваше се Иван,ще ти даде телефоните им.Звънваш и се уговаряш.Ако не ти разрешат,продължаваш в селото и слизаш до реката.Там има приличен бент и върви всякаква речна риба.Само те моля,ако ходиш,сподели тук как е положението.Наслука.
Аватар
mureto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mureto »

lorda написа:Колега за съжаление не мога да ви помогна но ако можете кажете излиза ли щука на платените водоеми до Труд.
Благодаря предварително.
Наслука
Колега в петък следобет минах покрай платения водоем където има щука по принцип.Имаше към 4-5 рибарина които мятаха въдиците.Даже имаше двама с лодка навътре в шаварите,но за съжаление нямах време да видя дали хващат нещо.Ако разбера нещо ше пиша тука!
Аватар
mureto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mureto »

lz1igr написа:Колега,щом знаеш къде е Брезово,не може да не знаеш,че по пътя от там за Чирпан има едно село Братя Даскалови.Точно преди селото,вдясно има едно кипро язовирче,което има двама братя арендатори.Миналата година есента там закрих риболова с 6 шарана.По принцип там не дават да се лови,но като помолиш пазача-казваше се Иван,ще ти даде телефоните им.Звънваш и се уговаряш.Ако не ти разрешат,продължаваш в селото и слизаш до реката.Там има приличен бент и върви всякаква речна риба.Само те моля,ако ходиш,сподели тук как е положението.Наслука.
Колега видях го на картата къде се намира,защото бях чувал само за това село.Другия път когата имам път натам ще ида да метна въдицата.И разбира се след това ще пиша дали съм имал късмет :) .Мерси за инфото
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

А по принцип вие ходите ли там?
Ако да на какво я ловите щуката и има ли примерно костур, кефал...
Изображение

Аватар
mureto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mureto »

колега аз лично не ходя,защото обичам да ходя за риба на места на които не се плаща.Костур определено няма както и кефал.Има само шаран,каракуда и щука.А щуката там излиза на блесни и воблери, поне аз на такова съм виждал да хващат лятото
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Благодаря колега.
Като се постопли ще дойда да я пробвам, че напоследък никаде не ще.
Изображение

георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

След Брезово е Чоба.В центара на дясно, покраи ракеджийницата право на язовирчето. Миналата година ходих .Излизаше добра каракуда.Но бракониерите да го забравят, защото го пазят ммого яко.Денонощно проверяват за билети и мрежи (
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”