Търся воблер на Strike Pro

Модератор: sestrata

Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Търся воблер на Strike Pro

Мнение от Sleepwalker_ »

Здравейте колеги!

Търся един модел дребен воблер на гореспоменатата марка. Става дума за TADPOLE - 3 см., 2.5 гр., плиткогазещ.
Случайно попаднах на една единствена бройка, която се оказа много вървежна сред кефалите, но за нещастие вчера я посях някъде в реката и сега няма от де да си намеря. Според Гугъл у нас моделът фигурира само в каталога на diemfishing.com, обаче там май нямат наличност. Писал съм до въпросния магазин, но докато чакам отговор реших да пробвам и тук. :) Интересувам се от един конкретен цвят, който дори и във въпросния сайт не фигурира, но с удоволствие бих взел и другите разцветки. :)
Та, някой знае ли къде се продава тоя модел? Бих го купил и втора ръка, ако някой иска да се отърве от тоя дребосък, да пише едно ЛС.

Ето ТОВА е въпросният модел.

А това е най-търсената разцветка:

Изображение

Благодаря предварително на отзовалите се!
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Търся воблер на Strike Pro

Мнение от vdo »

Здрасти ,колега!Имам подобен воблер,същата разцветка,но е 3.5 см и е с две куки,ето този http://www.fishingline-bg.com/index.php ... cts_id=694
На него още нямам риба,но и не съм упорствал много,може да пробваш с този модел.
Този на снимката е моят.Като търсеният от теб за съжаление не съм виждал.
НАСЛУКА!
Прикачени файлове
230920123887.jpg
230920123887.jpg (25.42 KiB) Преглеждано 1765 пъти
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Благодаря за отговора и препоръката, колега! :)

Ако не се лъжа, имам същия модел като твоя воблер, но различна разцветка. Обаче дори и в умерено към слабо течение е много нестабилен, прави лупинги във водата, превърта се...с две думи силата му не е речният риболов. :D

Поздрави! :D

П.С. Да, същият модел е, сега видях в сайта и моята разцветка. :wink:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Shumolini
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shumolini »

От магазина на вносителя в кв. "Княжево" съм ги вземал и аз, надявам се още да ги има в момента ... :smt023
Но тъй като колегата не е от София, може би ще е най-добре предварително да се провери на телефоните за контакт: http://www.fishermanbg.com/page/7/kontakt.html
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Благодаря колеги, ще звънна в магазина да проверя дали ги имат тея дрънкулки. :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Като ровнах в кутиите,установих,че и аз имам такова "жувотно"- с такива форма и лопатка- с една тройка, само дето оцветяването му е бяло-жълто.Има много добра "игра",като досега на него имам два кефала-може би и за това,че рядко го ползвам.Лошото е,че нямам никакъв спомен кога и от къде съм го купил,а и дали на опаковката му е било писано "Strike Pro" :(
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Страйк про трябва да е, дори китайците не правят такива изчанчени воблери. :lol: Прилича на пришалеца, главата му е издължена назад точно като гада от филма :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”