Лобош

Модератори: bobopeli, sapuna

NeRo0`
новобранец
новобранец

Лобош

Мнение от NeRo0` »

Здравейте колеги вчера пуснах тема за лобош какво кълве но никои не ми отговори :) Днес бях на Лобош на самата стена застанахме с баща ми :))) оправихме си такъмите и започнахме да мятаме :))) Първо започна леко пипане и тук таме хубаво потапяне предимно костур на бял но малки екземпляри повечето ги пуснахме, на рибка имаше по голям успех хора до нас на рибка си правеха кефа, на царевица нищо на дъно не съм мятал :))) и днес рибата беше по към брега на вътре скръб но е пълно с дребосъци които само си играят със стръвта :))) Извадихме и една каракуда около 200гр. и аз изпуснах един костур около 500-600гр. не съм снимал защото повечето ги пуснахме, а по-големите ги дадохме на човек до нас ... оклея го нямаше никакъв поне при нас :))) Надявам се да съм ви бил полезен :P :P :P
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Лобош

Мнение от ivo_stoev »

Дребните кострурчета излязоха преди около месец и половина и на моменти не дават да се пусне ,но са много много малки ,не по-големи от 8,9 см.Колега корморани имаше ли наоколо?
NeRo0`
новобранец
новобранец

Re: Лобош

Мнение от NeRo0` »

ivo_stoev написа:Дребните кострурчета излязоха преди около месец и половина и на моменти не дават да се пусне ,но са много много малки ,не по-големи от 8,9 см.Колега корморани имаше ли наоколо?
Колега не видях нито един което ме учуди много
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”