Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Купувам - Амортисьори-Мазда
- Антон Тонев
- сериозен играч
Купувам - Амортисьори-Мазда
Здравейте колеги.Трябва да сменям на колата предните амортисьори.В тая връзка издирвам употребявани, или нови такива.Нови, тук ги взимам по 110 лв бройката.Ако някой има на цена по тънка от тая да казва.Ако има колеги собственици на Автоморга, и те да се включат с оферти.Знам че нови е препоръчително, ама пуста криза.Благодаря предварително на отзовалите се.
Модела е;
Mazda 626 DITD 1998г - комби.
Тел 0895451650
Модела е;
Mazda 626 DITD 1998г - комби.
Тел 0895451650
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Re: Купувам - Амортисьори-Мазда
За 110 лв. ще са голямо дърво! Казвам го понеже преди месец сменяхме с колегата, който кара същото комби. взе си Каяба за около 150 мисля и колата заспа! Тампони на макферсона ще си намериш също за прилични парички но лагерите само от "Мазда", около 20-25 лв бяха парчето и като видиш какво ти дават гледай да си седнал 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Мерсаж за инфото колегаsimeca написа:За 110 лв. ще са голямо дърво! Казвам го понеже преди месец сменяхме с колегата, който кара същото комби. взе си Каяба за около 150 мисля и колата заспа! Тампони на макферсона ще си намериш също за прилични парички но лагерите само от "Мазда", около 20-25 лв бяха парчето и като видиш какво ти дават гледай да си седнал

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Румбата
- разбира нещата
Пивет колега ! Ако нямаш регистрация във форума на Мазда - направи си такава http://forum.mazdabg.com/ и там ще намериш необходимото инфо.Има и няколко много коректни търговци ,те ще ти свършат работа с гаранция! А и дават хубава отстъпка за членове на форума ! Аз също карам Мазда и ги смених/амортесьорите/ тази седмица - сложих Магнум - газ ! Нема ядове , а и са по 80лв. бройката ! Но, кола ти е - воля ти е ! Прави са колегите ,че Каябата си е баш-баш , но на цената на един ще вземеш комплект ! Вярно ,че е компромис ,но всеки си преценява сам - за мен е много приемлив компромис ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Благодаря.Открих човек във въпросния форум.Ша стане работата.rumbata написа:Пивет колега ! Ако нямаш регистрация във форума на Мазда - направи си такава http://forum.mazdabg.com/ и там ще намериш необходимото инфо.Има и няколко много коректни търговци ,те ще ти свършат работа с гаранция! А и дават хубава отстъпка за членове на форума ! Аз също карам Мазда и ги смених/амортесьорите/ тази седмица - сложих Магнум - газ ! Нема ядове , а и са по 80лв. бройката ! Но, кола ти е - воля ти е ! Прави са колегите ,че Каябата си е баш-баш , но на цената на един ще вземеш комплект ! Вярно ,че е компромис ,но всеки си преценява сам - за мен е много приемлив компромис !

ПП Само това "Но, кола ти е - воля ти е !", как да го разбирам

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Румбата
- разбира нещата
Как да разбираш изразаАнтон Тонев написа: Благодаря.Открих човек във въпросния форум.Ша стане работата.
ПП Само това "Но, кола ти е - воля ти е !", как да го разбирам

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!