Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет за Румънската част на р. Дунав
Модератор: sapuna
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
Риболовен билет за Румънската част на р. Дунав
Здравейте!
Във връзка с едно от предаванията на Хоби ТВ, което вчера гледах относно риболов на сом ме интересува следното - Участникът в предването твърдеше, че има румънски риболовен билет (любителски), който му позволява да кльонка в румънската част на реката, като единственото условие е да не се доближава на повече от 3 метра от техният бряг. Може ли някой да внесе яснота по въпроса, как такъв билет може да бъде изваден и дали това не противоречи на закона?
Във връзка с едно от предаванията на Хоби ТВ, което вчера гледах относно риболов на сом ме интересува следното - Участникът в предването твърдеше, че има румънски риболовен билет (любителски), който му позволява да кльонка в румънската част на реката, като единственото условие е да не се доближава на повече от 3 метра от техният бряг. Може ли някой да внесе яснота по въпроса, как такъв билет може да бъде изваден и дали това не противоречи на закона?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Риболовен билет за Румънската част на р. Дунав
Билета е около 15 евро за година, можеш да си го изкараш, ако ходиш с лодка обаче в техни води, трябва лодката да ти е регистрирана, да вземеш изходна ревизия от нас, после входна от тях, след което да ловиш в разрешен за тази работа участък, защото там много участъци са на квотен принцип, след това да идеш да си вземеш изходна ревизия и ветеринарен сертификат за рибата, след това да дойдеш за входна ревизия у нас, да минеш през ветеринаря и т.н.tsokala написа:Здравейте!
След като и двете страни влезнат в Шенген, мисля, че ще е по-лесно.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболовен билет за Румънската част на р. Дунав
Те /Румънците/ не ги вълнува много,много ,ама в Яйцето си имат Жълтък ,а за Нас се говори ,че нашето било запартък! 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!