р.Искър в Самоков......

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

р.Искър в Самоков......

Мнение от pampasa »

Здравейте ,посетих реката неслучайно (имам си закачка с един местен тип) -та носех си само ултралайта и кутията с примамките :wink: Общо взето положението беше такова - ниска и бистра вода (порядъчно студена) ,трудни рибки ,но все пак успях да убода няколко -снимките не са много добри поради факта ,че ги откачах без да ги вадя от водата - Изображение :arrow:
Изображение :arrow:
Изображение :arrow:
Изображение :arrow: И тук се стигна до кулминацията на целия излет - както си джапах из реката зад един голям камък на около 10м. от мен видях голяма сянка на риба -пробвах я с доказания Мепс 2-ри номер ,но неискаше да вземе (само се премести малко) , реших да сложа едно воблерче на Страйк Про 4 см. - в момента в който го прекарах покрай камъка ( с равномерна проводка )-последва чудовищен удар -рибката (балканка -на око над 50см. ) -скочи високо над водата и след няколко секунди линията олекна :( Помислих ,че се е откачила ,но истината се оказа малко по- друга -беше счупила едното жило на тройката :roll: снимката я направих по-късно в нас -
Изображение След това упорставах още близо час ,но нямах пипане и с колата слезнах към язовира -там хванах няколко Костура на дребен (12гр.) спинер и се прибрах вкъщи зареден с много емоций. Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: р.Искър в Самоков......

Мнение от simo72 »

Майстора си е майстор !
Върл Shimano фен!
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

3D описание с готини фотомодели :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Чудесни балканки жалко и за изтърваната риба и да знаеш помни по балканските реки с бистра вода всички риби се крият основно зад големите камъни ние на р.Видима село Априлци ловим черни мряни за един голям камък успех и занапред само големи :)
Риболова е хоби.Наслука :)
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Добро представяне.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Kaто видях заглавието и автора изтръпнах! Викам си "Айдее, бели мрени в самоковския Искър" :o :lol:
Красиви риби, оцелели напук на всичко!Браво!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
paradoxical
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от paradoxical »

Напук на всичко какво трябва да значи? Химия, Физика ? Никога не съм ловил в горната част на искъра, но съм попадал на такива картинки под Самоков... мъка ми е. Няма да казвам, какво ако имах, на кого, какво бих направил... Звучи много теоретично, но някой някога ще го отнесе и не се знае от кого... Лелеее, стана още по-объркано... Важното е, че ще е заради бракониерство! А как ще го отнесе, това никой не може да каже, но ще е факт... Някой удрян ли е по главата от двукилограмова риба, хваната за опашката от замахващ нервен недоброжелател?
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Прекрасни рибки :supz:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”