Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макара Mitchell 350
Модератор: sapuna
Макара Mitchell 350
Здравейте колеги намерих следния модел макара mitchell 350,някой може ли да ми каже за какъв риболов може да се ползва тази макара,макар че е стар модел.мерси предварително
Re: Макара Mitchell 350

Tова е класика на марката, макарата е на около 30- 40г

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
а колко горе долу върви като цена
ако ще я продаваш,купувам веднага.Преди около месец и половина пак от тук си купух този модел за 40 лв/цената бе определена от продавача/.Какви пари и търсиш?godsmack написа:а колко горе долу върви като цена
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
пиши на ЛСkartal написа:ако ще я продаваш,купувам веднага.Преди около месец и половина пак от тук си купух този модел за 40 лв/цената бе определена от продавача/.Какви пари и търсиш?godsmack написа:а колко горе долу върви като цена
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Не мисля, че ниския клас съвременни макари ще ти свършат по-добра работа за риболов, освен ако не ти харесват повече.
Лично аз, но не само аз, ползвам тази макара винаги, когато вида риболов ми позволява - за фидер е отлична, но я ползвам и за по-тежък спининг, например за щука. Ако си намериш резервна шпула, постави си и тънка корда за по-лек риболов, за който също ползвам ретро макара - Мичел 308.
За мен ползването на ретро такъми - макари за риболов е много по-голямо удоволствие, отколкото ползването на скъпи безупречни такъми. Аз имам възможност за избор и съм го направил поне засега - едните чакат вкъщи, когато изляза на риба. Не прекалявам с вещоманството - вземам си такъв ретро такъм, с какъвто съм имал контакт като дете например.
Става въпрос за нагласа и мироглед, общо казано. Нещо от рода на чалга или джаз, без да уточнявам кое какво е. Не се разделяй с нея, ако не си сигурен...
Лично аз, но не само аз, ползвам тази макара винаги, когато вида риболов ми позволява - за фидер е отлична, но я ползвам и за по-тежък спининг, например за щука. Ако си намериш резервна шпула, постави си и тънка корда за по-лек риболов, за който също ползвам ретро макара - Мичел 308.
За мен ползването на ретро такъми - макари за риболов е много по-голямо удоволствие, отколкото ползването на скъпи безупречни такъми. Аз имам възможност за избор и съм го направил поне засега - едните чакат вкъщи, когато изляза на риба. Не прекалявам с вещоманството - вземам си такъв ретро такъм, с какъвто съм имал контакт като дете например.
Става въпрос за нагласа и мироглед, общо казано. Нещо от рода на чалга или джаз, без да уточнявам кое какво е. Не се разделяй с нея, ако не си сигурен...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С такава макара преди години извадих 17.200 кг. амур без проблеми ....невероятен аванс!naskobo написа:
Tова е класика на марката, макарата е на около 30- 40гМисля, че има колекционерска стойност, опитай да я продадеш като антика или си я пази за декор. И ниския клас съвременни макари ще ти свършат по-добра работа за риболов.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!