Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За подфорумите
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За подфорумите
Гледам тези за щека и болонезе има, не повече от страничка теми
Дали е възможно да се обединят ;
Риболов с директен
Риболов с щека
Риболов с болонезе
Като се махнат някой безмислени теми без отговори общо ще станат не повече от две страници най-много.
По прибрано ми се струва

Риболов с директен
Риболов с щека
Риболов с болонезе
Като се махнат някой безмислени теми без отговори общо ще станат не повече от две страници най-много.
По прибрано ми се струва

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: За подфорумите
Ivak написа:Гледам тези за щека и болонезе има, не повече от страничка теми![]()
Риболов с директен
Риболов с щека
Риболов с болонезе
МИ МОЖЕ И С ЧЕРНИЧАВА ПРЪЧКА, Ааааааааааа
По прибрано ми се струва
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Local
- учете се от него
Сега за подфорума за пъстърва ще се помисли , защото е интересна риба за риболов, но 3 съвсем различни раздела (визирам вида въдица с който се лови) според мен няма как да се обединят в един.
Това че има много малко хора , които ловят с щека или болонеза, не трябва да им взимаме правото да пускат темите в правилния раздел , та дори веднъж в месеца да се появява тема в тези раздели.
Това че има много малко хора , които ловят с щека или болонеза, не трябва да им взимаме правото да пускат темите в правилния раздел , та дори веднъж в месеца да се появява тема в тези раздели.
Клавиатура риба не лови!!!
имам предложение!!!!!
аиде да направим по един подфорум за всеки вид риба и всеки вид риболов. ша станат около 500. тъкмо ще има работа и за вас модераторите- да се карате на хората че не пускат темите у правилния подфорум.
с тея нови и нови подфоруми само разводнявате форума.
аиде да направим по един подфорум за всеки вид риба и всеки вид риболов. ша станат около 500. тъкмо ще има работа и за вас модераторите- да се карате на хората че не пускат темите у правилния подфорум.
с тея нови и нови подфоруми само разводнявате форума.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ivak написа:Гледам тези за щека и болонезе има, не повече от страничка теми![]()
Риболов с директен
Риболов с щека
Риболов с болонезе
По прибрано ми се струва
И все пак помислете за обединяване на тези подфоруми, нещо риболов с плувка, риболов на леко.
Вярно се различават но повечето неща който се коментират се използват и в трите начина

- barutchiata ©
- Администратор
И с това съм съгласен,щото като цяло си е плувка.Ivak написа:Ivak написа:Гледам тези за щека и болонезе има, не повече от страничка теми![]()
Риболов с директен
Риболов с щека
Риболов с болонезе
По прибрано ми се струва
И все пак помислете за обединяване на тези подфоруми, нещо риболов с плувка, риболов на леко.
Вярно се различават но повечето неща който се коментират се използват и в трите начина