Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на я.Пясъчник !
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Бяла риба на я.Пясъчник !
От известно време,на Пясъка се вади по някая и друга риба.Поне от хората на които вярвам,до сега има извадени около 20бр за последните 3-4 дни,от 800 гр до 2.2кг.Вчера ходихме със лодката за няколко часа и за това време имахме няколко удара с колегата от нашата лодка.Равносметката накрая на риболова са две бели риби за двете лодки- нашата и на другите приятели.Удари и на двете лодки не липсваха и бяха към 8-9,но извадени бяха само две риби,моята 800гр-коята изядох
понеже не съм ял бяла риба от миналата година
и на другата лодка горе доло като моята.Мога да твърдя,че просто още не е толкова активна защото предните години е имало по 100 удара.Когато тръгне да дава като хората,ще ви открехна.Само бъдете търпеливи

Лови се главно на туистери - с предърпване
Има и дребен костур на жива рибка.

Лови се главно на туистери - с предърпване

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- krokibg
- учете се от него
Не е в огромни количества,но има достатъчно за да си направи човек удоволствието.Въпроса е че е малко за този огромен язовир и ако ги набараш някъде и са на кеф,можеш да направиш сериозен улов 

- petro_op
- ще става разбирач
Единственото ми ходене на Пясъка беше преди 6 години. Мноого лоши спомени, за близо два дена нито една бяла. Че и накрая жестока буря която ни направи на нищо...
Местните тогава раздуваха че бил арендован от някви военни, които го унищожили откъм рибни запаси. Не знам дали е вярно.
Ще се радвам на инфо
Местните тогава раздуваха че бил арендован от някви военни, които го унищожили откъм рибни запаси. Не знам дали е вярно.
Ще се радвам на инфо

Re: Бяла риба на я.Пясъчник !
айде че немога да спя като съм неоткрехнат. надали някой друг освен теб знае как се вади бяла риба от пясъкаKrokibg написа:Когато тръгне да дава като хората,ще ви открехна.Само бъдете търпеливи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
удачни са и трите залива срещу военните-привечер,на плувка,че дьното е водораслесто,близо до брега...аз бях написал огромна тема по вьпроса и мислех да я сложа в чудо местенце 2,но се ядосах,че само се гледа и се мьлчи,та не я поместих-наслука 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Аз ddbg,не съм специалист по белите риби,и като прочетеш на ново какво съм писал ще разбереш че няма да открехвам никой как да я лови а когато започне да дава ще открехна хората.Ти като си специалист по БЕЛИТЕ РИБИ,вземи понапиши нещо сериозно та и аз да се науча как става,а не да пишеш по-два реда и с това да приключват знанията ти по този риболов