Бяла риба на я.Пясъчник !

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Бяла риба на я.Пясъчник !

Мнение от krokibg »

От известно време,на Пясъка се вади по някая и друга риба.Поне от хората на които вярвам,до сега има извадени около 20бр за последните 3-4 дни,от 800 гр до 2.2кг.Вчера ходихме със лодката за няколко часа и за това време имахме няколко удара с колегата от нашата лодка.Равносметката накрая на риболова са две бели риби за двете лодки- нашата и на другите приятели.Удари и на двете лодки не липсваха и бяха към 8-9,но извадени бяха само две риби,моята 800гр-коята изядох :oops: :oops: :oops: понеже не съм ял бяла риба от миналата година :shock: :shock: :shock: и на другата лодка горе доло като моята.Мога да твърдя,че просто още не е толкова активна защото предните години е имало по 100 удара.Когато тръгне да дава като хората,ще ви открехна.Само бъдете търпеливи :!: :lol: :!: :lol: :!:
Лови се главно на туистери - с предърпване :wink: :wink: :wink: Има и дребен костур на жива рибка. :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Остана ли бяла риба в Пясъчник :?: преди години привечер на две пръчки едва смогвах да ги вадя кълвеше като луда и то на слънчевка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не е в огромни количества,но има достатъчно за да си направи човек удоволствието.Въпроса е че е малко за този огромен язовир и ако ги набараш някъде и са на кеф,можеш да направиш сериозен улов :wink:

Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Единственото ми ходене на Пясъка беше преди 6 години. Мноого лоши спомени, за близо два дена нито една бяла. Че и накрая жестока буря която ни направи на нищо...
Местните тогава раздуваха че бил арендован от някви военни, които го унищожили откъм рибни запаси. Не знам дали е вярно.

Ще се радвам на инфо :?:
ggbg
новобранец
новобранец

Re: Бяла риба на я.Пясъчник !

Мнение от ggbg »

Krokibg написа:Когато тръгне да дава като хората,ще ви открехна.Само бъдете търпеливи :!: :lol: :!: :lol: :!:
айде че немога да спя като съм неоткрехнат. надали някой друг освен теб знае как се вади бяла риба от пясъка :lol:
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

а къде я ловите на пролет бялата риба на пясъка, събира ли се при устията в горния край или навсякъде се хваща?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Aз ги ловях в ръкава които е от източната част на язовира,точно там има едно изсъхнало дърво,срещо него на неповече 15-20 мт. от брега на слънчевка от самия водоем.вечер от 17 до 20 часа през другото време не искаше да пипа.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

удачни са и трите залива срещу военните-привечер,на плувка,че дьното е водораслесто,близо до брега...аз бях написал огромна тема по вьпроса и мислех да я сложа в чудо местенце 2,но се ядосах,че само се гледа и се мьлчи,та не я поместих-наслука :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

август ходих 2 пъти.
1 На стената с 2-ма приятели- 9 въдици. 6 за шаран и 3 на рибка. През нощта към 2часа удари 1бяла- но малка -1,2кг
2 Няколко дни след това ходих на източния ръкав (за 2 нощи), но беше много горещо и хванахме само каракуда, но пък доста едра
Но и 2-та пъти си прекарахме :drinkers: :partyman:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз ddbg,не съм специалист по белите риби,и като прочетеш на ново какво съм писал ще разбереш че няма да открехвам никой как да я лови а когато започне да дава ще открехна хората.Ти като си специалист по БЕЛИТЕ РИБИ,вземи понапиши нещо сериозно та и аз да се науча как става,а не да пишеш по-два реда и с това да приключват знанията ти по този риболов :idea:

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”