Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз. Кърджали?
Модератор: Кърцата
- Local
- учете се от него
Яз. Кърджали?
Всякаква информация би ми била полезна? Къде , какво и как дава? стръв , монтажи...
Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
Клавиатура риба не лови!!!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
НаслукаLocal написа:Благодаря на всички колеги за бързия отговор. Неделя ще видим какво ще направя и ще пусна подробен репортаж.
Ще разполагам с естествен вердевас , така че дано се разяде пустата му гад.

П.П. За всеки случай си вземи делтапланера

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Local
- учете се от него
Имам в предвид едни скрити заливчета... дано да е завет там! Ще разберете после по снимките.vIdRaTa написа:НаслукаLocal написа:Благодаря на всички колеги за бързия отговор. Неделя ще видим какво ще направя и ще пусна подробен репортаж.
Ще разполагам с естествен вердевас , така че дано се разяде пустата му гад.
![]()
П.П. За всеки случай си вземи делтапланераако вятъра предразполага за...............
Поздрави.
- Local
- учете се от него
Мдаа...още като видях от пътя водата колко е бистра и ми се изясни положението... ама на... отишли сме , ще пробваме. Ами от 8 до 12 на щеката нищо, та най-различни дълбочини , подхранки , стръв... накрая извадих фидера и хели на него успях да хвана един ембрионален уклей и 3 бабушки на 50-60 метра навътре. Рибата е още в дълбокото, а язовира леко покачва нивото си. И най-лошото е че се пълни със студена вода от реките и това обива апетита на рибите. Другия фактор според мен е че водата е много бистра, което си е нормално за язовира де. От 2 години , по това време на годината не съм го виждал с такова ниво на водата. Мисля си че поне още 1 месец ще му трябва да се размърда някакъв живот в него
.
Поздрави, Краси.

Поздрави, Краси.