Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз."Бели Лом"
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
яз."Бели Лом"
Здравейте,в Неделя ще ходя на яз."Бели Лом".Ако някой има актуална информация,моля да отговори!Чувам нещичко за едни амури и сулки,ама с недомлъвки.Много тайни бреййй!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- dimitar_
- сериозен играч
Не знам на кой ръкав ще ходиш колега , но на ръкава от към с.Студенец на опашката се е размърдала таранката , обаче не бутва защото всички мрежи на рибарите са били там. Става въпрос за миналата седмица и може би ще е по - добре да я търсиш към с.Мировец , но за там "шуменлии"могат да ти кажат повече. Колкото до бялата риба е вярно че е дребна , масово излизат по 30-сетина см. ,е , има и едри но много рядко, разбира се става въпрос за миналата година , тази още не съм ходил. Бих те посъветвал да изчакаш края на март , но като съдя по мен, май като ни "клъвне щъркела" сме неуправляеми...!
И още нещо , цяла зима на пазара в Разград продаваха костур, при това добър,също и червеноперка , смятайте какво "дране" пада на язовира.Лошото е че удължиха с анекс договора на арендаторите до края на годината.
За амурите няма лъжа( и аз съм един от първите късметлии ), но мисля че съм писал за това , все пак ще пиша още веднъж. Значи при мен се случи септември 2005г., следващата година 2006г. съм ходил само 4-5 пъти защото си нямаш представа каква лудница стана.Местата където излизаха амурите се препредаваха цяло лято на едни и същи хора ,или казано по друг начин- стана като делиорманско село без кмет...
Е , от мене толкова , дано и други ти пишат защото винаги се научава нещо ново !
И още нещо , цяла зима на пазара в Разград продаваха костур, при това добър,също и червеноперка , смятайте какво "дране" пада на язовира.Лошото е че удължиха с анекс договора на арендаторите до края на годината.
За амурите няма лъжа( и аз съм един от първите късметлии ), но мисля че съм писал за това , все пак ще пиша още веднъж. Значи при мен се случи септември 2005г., следващата година 2006г. съм ходил само 4-5 пъти защото си нямаш представа каква лудница стана.Местата където излизаха амурите се препредаваха цяло лято на едни и същи хора ,или казано по друг начин- стана като делиорманско село без кмет...
Е , от мене толкова , дано и други ти пишат защото винаги се научава нещо ново !
-
- сериозен играч