яз."Бели Лом"

Модератор: Кърцата

riibok
разбира нещата
разбира нещата

яз."Бели Лом"

Мнение от riibok »

Здравейте,в Неделя ще ходя на яз."Бели Лом".Ако някой има актуална информация,моля да отговори!Чувам нещичко за едни амури и сулки,ама с недомлъвки.Много тайни бреййй!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

за амурите е вярно,парчета над 2 кила до рекордните 20 кила,а за сулките не се връзвай,много са маломерни,трябва да се връщат,както правя аз,това само през лятото,носи си билета,че редовно го проверяват
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Благодарско,Fishing_Fan :!:
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

riibok : Цъкни на галерията ми :)
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Като се върнеш дай инфо как е минал риболова , че и аз мисля да ида другата седмица до там. :D
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Добре,чакай инфото.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Не знам на кой ръкав ще ходиш колега , но на ръкава от към с.Студенец на опашката се е размърдала таранката , обаче не бутва защото всички мрежи на рибарите са били там. Става въпрос за миналата седмица и може би ще е по - добре да я търсиш към с.Мировец , но за там "шуменлии"могат да ти кажат повече. Колкото до бялата риба е вярно че е дребна , масово излизат по 30-сетина см. ,е , има и едри но много рядко, разбира се става въпрос за миналата година , тази още не съм ходил. Бих те посъветвал да изчакаш края на март , но като съдя по мен, май като ни "клъвне щъркела" сме неуправляеми...!
И още нещо , цяла зима на пазара в Разград продаваха костур, при това добър,също и червеноперка , смятайте какво "дране" пада на язовира.Лошото е че удължиха с анекс договора на арендаторите до края на годината.
За амурите няма лъжа( и аз съм един от първите късметлии ), но мисля че съм писал за това , все пак ще пиша още веднъж. Значи при мен се случи септември 2005г., следващата година 2006г. съм ходил само 4-5 пъти защото си нямаш представа каква лудница стана.Местата където излизаха амурите се препредаваха цяло лято на едни и същи хора ,или казано по друг начин- стана като делиорманско село без кмет...
Е , от мене толкова , дано и други ти пишат защото винаги се научава нещо ново !
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Колега riibok , ходили на Бели Лом , какаво направихте?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”