Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

модели кукички?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- liubitelRibar
- новобранец
модели кукички?
преди доста години когато ходехме за попчета познавах само един модел кукички за морски риболов-мисля марката беше японска-дълга "опашка" към главата симетрично извита,сребриста.Наскоро си закупих "8" номер с желанието да хвърлям за илария-При тези новите извивката е доста по-остра точно преди контрата и са леко усукани от надлъжната си линия,черни.Предполагам всичко това е с цел на рибаря да му е лесно,а рибката да се хваща...
Това обаче което ми прави впечатление,е че стеблото на самата кукичка е доста тъничко?Или греша?В предните ви теми за иларията и платарината пише,че едри екземпляри по-често се вадят на фин монтаж.Дали тази кукичка издържа 500грамова или повече риба?Благодаря предварително за мненията.
Това обаче което ми прави впечатление,е че стеблото на самата кукичка е доста тъничко?Или греша?В предните ви теми за иларията и платарината пише,че едри екземпляри по-често се вадят на фин монтаж.Дали тази кукичка издържа 500грамова или повече риба?Благодаря предварително за мненията.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ...
Re: модели кукички?
Издържат не се притеснявай, но все пак зависи и от куката. А ако ще мяташ и се надяваш на нещо по-голямо от кило няма да слагаш малък номер кука все пак