Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо Яз. Жребчево
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфо Яз. Жребчево
Здравейте, Колеги!
Някой да има "прясна" информация за язовир Жребчево? Утре ще ходим натам и мислим да пробваме да повлачим с лодка към устието, до боклуците. Споделете ако знаете нещо, дали е тръгнала да излиза бялата риба? Предварително ви благодаря, а аз ще споделя после как е минал излетът...
[/img]
Някой да има "прясна" информация за язовир Жребчево? Утре ще ходим натам и мислим да пробваме да повлачим с лодка към устието, до боклуците. Споделете ако знаете нещо, дали е тръгнала да излиза бялата риба? Предварително ви благодаря, а аз ще споделя после как е минал излетът...

ДА НАРЕЖЕМ ВСИЧКИ МРЕЖИ!
Re: Инфо Яз. Жребчево
Колега , рано ми се струва за теглене , да почакаме да се стопли водата , в началото на април бихме имали някакви шансове , а за сега пробвай на жива стръв /на дъно/ ..COCA COLA TEAM написа:мислим да пробваме да повлачим с лодка
На платено не одим !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Току що си влизам.Връщам се от Овчарица,но минах да видя как е хавата и на Жребеца.Хората масово се отказали още преди обяд/както и аз де/ и се бяха ориентирали към Тунджа.За влачене-нямам инфо.Видях една зелена Лада Нива с колесар/предполагам за лодка/,явно хората упорстваха все още на вятъра,но нямаше как да достигна до тях.Абе,то вече е неделя и Coca Cola ти би казал най-точно за положението в момента.