Инфо Яз. Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

COCA COLA TEAM
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Инфо Яз. Жребчево

Мнение от COCA COLA TEAM »

Здравейте, Колеги!
Някой да има "прясна" информация за язовир Жребчево? Утре ще ходим натам и мислим да пробваме да повлачим с лодка към устието, до боклуците. Споделете ако знаете нещо, дали е тръгнала да излиза бялата риба? Предварително ви благодаря, а аз ще споделя после как е минал излетът... :wink: [/img]
ДА НАРЕЖЕМ ВСИЧКИ МРЕЖИ!
baiivan
новобранец
новобранец

Мнение от baiivan »

Колега пожелавам ти на наслука и дано да имаш успех.Инфо не мога да ти дам,знам само че не е много -пълен.Ако е плитко на "боклуците"търси ги от "дарданелите "по лявия бряг и около църквата .Ще чакам да дадеш инфо .Успех още веднъж.
йебига ше кара ...
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо Яз. Жребчево

Мнение от sampo »

COCA COLA TEAM написа:мислим да пробваме да повлачим с лодка
Колега , рано ми се струва за теглене , да почакаме да се стопли водата , в началото на април бихме имали някакви шансове , а за сега пробвай на жива стръв /на дъно/ ..
На платено не одим !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Току що си влизам.Връщам се от Овчарица,но минах да видя как е хавата и на Жребеца.Хората масово се отказали още преди обяд/както и аз де/ и се бяха ориентирали към Тунджа.За влачене-нямам инфо.Видях една зелена Лада Нива с колесар/предполагам за лодка/,явно хората упорстваха все още на вятъра,но нямаше как да достигна до тях.Абе,то вече е неделя и Coca Cola ти би казал най-точно за положението в момента.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
baiivan
новобранец
новобранец

Мнение от baiivan »

Айде бе,КОЛЕГА КОКА КОЛА давай инфо че ми се закрива на Жребчево.Ако такова ...още утре да тръгвам.
йебига ше кара ...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”