Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Б. Осъм в Троян
-
- вече хвърля и на тежко
р. Б. Осъм в Троян
Днес (13.10.) направих един труден излет по реката в рамките на Троян. Риба има много черна мряна и кротушки, пръскачи също. Сутринта като тръгнах ме валя и дъжд. Заради това не взех и апарата понеже по камънаци, калове, дъжда ми е жал да го нося. Хванах 10-тина мерни мрени на торен червей и на зелен мамарец и множество кротушки, повечето от които дребни но имаше няколко доста тлъсти. Пръскачи също за мезенце на бирата за мача във вторник срещу Чехия. Другата седмица го дават топло и пак ще съм там. Невероятен е кефа от борбата с черните мрени, а и кротушките също.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
Re: р. Б. Осъм в Троян
Тук пък са в прогрес през последните години. Не знам как се появиха но преди 10 години ги нямаше. Аз го отдавам на що годе чистата вода, изпозатвориха предприятията из Троян и се завъди доста риба, и мряна има много, не само кротушки.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: р. Б. Осъм в Троян
Хубав излет колега
П.П абе по р.Вит са тръгнали некви бели мрени на око към 500грама но се плашат много ако някой има представа как мога да излъжа някоя да ми пише едно ЛС а за черните знам

П.П абе по р.Вит са тръгнали некви бели мрени на око към 500грама но се плашат много ако някой има представа как мога да излъжа някоя да ми пише едно ЛС а за черните знам

Риболова е хоби.Наслука