Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щуки
Модератор: sapuna
Щуки
Привет колеги може ли да споделите някои предпочитани от вас воблери за този прекрасен хищик Благодаря предварително на всички
-
- научил се да хвърля
Re: Щуки
А също и блесни... 

-
- вече хвърля и на тежко
С воблери не съм пробвал за щука още,но от блесните :Mepps Comet №3/сребриста с червени точки /,Mepps Lussox №2/ сребриста/,Mosca №3/медна с червени точки/-това са тези,на които аз съм хващал и съм имал удари,като се има предвид ,че съм отскоро в спининга.
Наслука!

-
- новобранец
Колега, аз имах доста добър късмет с един Шекспир с червено "пухче", но и аз като горния колега съм пресен, така че чакаме майсторите да се произнесат.
-
- научил се да хвърля
Напоследък съм все по морето, но въпроса ти е много общ. Щуката на воблери е може би най-успешния й риболов. Но къде ще ловиш, колко е дълбоко, има ли растителност, блато ли е , корекция на река ли е? Езеро ли е? според водоема и воблера. Иначе Щуката обича повече клатещи се блесни, и воблери от рода на Тайл Денсър
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
-
- научил се да хвърля
НА Шабла най-добрия резултат е на силиконки, тип джиг и на воблери 1,5-2ммаксимум газещи - тип тайл денсър
Но там на щабла е макс 3 м дълбоко по щукарските места. Така че дай инфо за мястото
Но там на щабла е макс 3 м дълбоко по щукарските места. Така че дай инфо за мястото
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Като стана въпрос за клатушки се сетих, че преди време в един друг форум колега от Димитровград беше побъркал щуките с блесни на Blue Fox - модел Lucius
.
Аз лично мога да дам мнение само за Mepps Lusox сребриста - доказана в щукарския спининг!

Аз лично мога да дам мнение само за Mepps Lusox сребриста - доказана в щукарския спининг!

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- разбира нещата
Тука в тази тема съм показал 2 интересни воблера за щука, не мога да се повтарям:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=735
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=735
- ydobrev75
- разбира нещата
мисля,че класиката в щукарския риболов е клатушката.колкото по-проста и обикновена,толкова по-уловиста
визирам старата руска школа.това са мои наблюдения по водоемите,където ходя/сливенски регион/.трофеите ,който съм чул ,че хващат са били основно на клатушки 

-
- научил се да хвърля
Като я има щуката всичко е уловисто. Аз и на блесна №0 съм вадил 2 кг щука, ама когато я имаше
)

- eden_fish
- научил се да хвърля
Ето част и от мойте любими примамки!!!
- Прикачени файлове
-
- DSCF1591.JPG (80.35 KiB) Преглеждано 2547 пъти
-
- DSCF1590.JPG (111.32 KiB) Преглеждано 2547 пъти
-
- DSCF1589.JPG (156.89 KiB) Преглеждано 2547 пъти
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ето ги и моите биячи

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."