Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Youvella 1382 17 18 4D
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Youvella 1382 17 18 4D
Youvella-та изкупена в Бургас навсякъде. ако някой може да ме светне от къде мога да си купя или да си поръчам от нета от някъде понеже моите запаси приключиха 

-
- сериозен играч
Re: Youvella 1382 17 18 4D
Колега,ква е тази вувузела,че е толкоз ценна? 

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
в аквата ги няма. както и във всички магазини в региона на краставицата. на аквата сайта е по скоро като реклама а не като реална налична стока, изобщо не се обновява надежно. особено откакто почна сезона.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Заменяй ги с обикновенна 3-ка.Straight написа:Youvella-та изкупена в Бургас навсякъде. ако някой може да ме светне от къде мога да си купя или да си поръчам от нета от някъде понеже моите запаси приключиха
Ювела 19

3-ка

На дължина са еднакви,3-ката е малко по-широка.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ivalpetkov
- разбира нещата
[quote="Straight"]в аквата ги няма. както и във всички магазини в региона на краставицата. на аквата сайта е по скоро като реклама а не като реална налична стока, изобщо не се обновява надежно. особено откакто почна сезона.[/quo
Току що се прибрах от Краставицата...в магазина Щука ги има колкото щеш и каквито щеш-дълги къси всякакви Ювели.На магазин Синхрон също ги има на входа на гробищата.При Ангел на 55 блок в Славейков също ги има.Аввеее на всякъде ги има-недоумявам как така казвате че нямат като сега ги гледах.Ангел няма много избор на модели Ювела,но пък ще ти поръча веднага от склада.То да е злато да го няма-пък то куки бре.
Аз кат гледам най-много дъртите мишоци заглеждат и купуват Воблери.Искат все от "Паламудените" тъй....с тез малки пенсии как купуват гоблери от 20 и кусур лева все едно,че луканки купуват- не знам
Баби пазете си пенсиите,че вашите половинки ги инвестират във воблери...
Та за ювелирните куки Ювела ми беше мисълта-има ги .....споко.
Току що се прибрах от Краставицата...в магазина Щука ги има колкото щеш и каквито щеш-дълги къси всякакви Ювели.На магазин Синхрон също ги има на входа на гробищата.При Ангел на 55 блок в Славейков също ги има.Аввеее на всякъде ги има-недоумявам как така казвате че нямат като сега ги гледах.Ангел няма много избор на модели Ювела,но пък ще ти поръча веднага от склада.То да е злато да го няма-пък то куки бре.

Аз кат гледам най-много дъртите мишоци заглеждат и купуват Воблери.Искат все от "Паламудените" тъй....с тез малки пенсии как купуват гоблери от 20 и кусур лева все едно,че луканки купуват- не знам

Баби пазете си пенсиите,че вашите половинки ги инвестират във воблери...
Та за ювелирните куки Ювела ми беше мисълта-има ги .....споко.

-
- научил се да хвърля
в магазин Синхрон ги няма. има само стандартни kendal round куки от малките номера 8-12.
в Славейков в бл.55 също. запознах се с Ангел кима с глава човека и вика "не вярвам да намериш никаде ги няма в Бургас"
Щука-та аз говорих с управетеля той ми каза че изобщо нямал намерение да зарежда пак от Youvella. не били качествени и т.н. според мене причината е друга...
има няква останала Youvlella нo тя е пак от малките kendal round. има вярно кука с дълго рамо в Щуката но това е насипана кука дето нз от къде и каква е точно. отделно че куката е никелова не се огъва и ще се счупи но няма да се отвори а мисля ще ръждяса за нула време. олекотени куки също няма.
така че проблема седи. помагайте.
в Славейков в бл.55 също. запознах се с Ангел кима с глава човека и вика "не вярвам да намериш никаде ги няма в Бургас"
Щука-та аз говорих с управетеля той ми каза че изобщо нямал намерение да зарежда пак от Youvella. не били качествени и т.н. според мене причината е друга...
има няква останала Youvlella нo тя е пак от малките kendal round. има вярно кука с дълго рамо в Щуката но това е насипана кука дето нз от къде и каква е точно. отделно че куката е никелова не се огъва и ще се счупи но няма да се отвори а мисля ще ръждяса за нула време. олекотени куки също няма.
така че проблема седи. помагайте.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Докато търсиш тези куки - рибите пораснаха,няма да ти вършат работа.
Я вземай каквото ти падне и вързвай,че сезона отминава.
Я вземай каквото ти падне и вързвай,че сезона отминава.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- orion30
- разбира нещата
Таз "ювелирната" вувузела ръждясва докато си плюнчиш възела. Ни форма, ни бод, ни покритие. Търси си дуратинов Mustad и да не забравиш да почерпиш за съвета.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Те и Ювелата ги водят дуратинови..ама колко са такива един господ знае.И Мустада и Ювелата се водят от дуратинова сплав.Въпрос на предпочитания кой какви ще ползва.Ювелата ми се струва малко по "тъпа" от Мустада.Но може и само така да ми се струва...че има различни модели от едните и другите..че и разни други марки хубави куки.Абе важното е риба да има.Че като има риба и на ръждиви карфици съм ги вадил.
Кирето е прав.Докато търсите разни модерни куки,рибата порасна,а аз бих добавил,че май това беше с риболова на морето.От неделя навлиза много лош атмосферен фронт.
Тъй че с каквито имате куки-атака утре и в петък,събота ще е ветрилник и от неделя правете ръкоделие до печките с разните там ювели и други подобни.

Кирето е прав.Докато търсите разни модерни куки,рибата порасна,а аз бих добавил,че май това беше с риболова на морето.От неделя навлиза много лош атмосферен фронт.
Тъй че с каквито имате куки-атака утре и в петък,събота ще е ветрилник и от неделя правете ръкоделие до печките с разните там ювели и други подобни.