За ловджиите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

За ловджиите

Мнение от stefan4etoo »

Не съм запален по лова ама като видях тоя фен как ги нагъта :rolleyes: :rolleyes:,и си викам я да се накефят и ловците

http://www.youtube.com/watch?v=bKh_13zOGFc
tct

Re: За ловджиите

Мнение от tct »

stefan4etoo написа:Не съм запален по лова ама като видях тоя фен как ги нагъта :rolleyes: :rolleyes:,и си викам я да се накефят и ловците

Не мога да разбера какъв кеф е това безмислено избиване на толкова животни.Извратена работа :idea:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

tct написа:
stefan4etoo написа:Не съм запален по лова ама като видях тоя фен как ги нагъта :rolleyes: :rolleyes:,и си викам я да се накефят и ловците

Не мога да разбера какъв кеф е това безмислено избиване на толкова животни.Извратена работа :idea:
:smt023 :smt023 Затова не съм запален по лова
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ловец съм, ама к'ва пък е тръпката да си на километър от животното и да го целиш с нарезно оръжие?! - Никаква!
Все едно да ловиш риба в живарник! :vom:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

GODzillata написа:Ловец съм, ама к'ва пък е тръпката да си на километър от животното и да го целиш с нарезно оръжие?! - Никаква!
Все едно да ловиш риба в живарник! :vom:
От разстояние 300 метра и нагоре, хич не е като да ловиш риба в живарник, а за километър и отгоре си е виш пилотаж. Пробвай и тогава приказвай.
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Много бърз спусък евала.И аз съм ловец и знам какво е да се пуца по-глиг.Който си мисли,че е лесно и едва ли не прасето бяга бавно и може да си го опушкаш както си искаш е в голяма грешка.А относно да отстреляш животно от голяма дистанция наистина си е висш пилотаж.И най-важното когато пуцаш животно от голяма дистанция с нарезно-оръжие е,че животното умира както се вика щасливо.Пък и тези прасета са бройлери така,че не ги мислете много.От лично наблюдение в страните където съм бил само в България си имаме истински лов,без да знаеш дали ще има нещо или не.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Тоя младият касапин определено си е майстор :idea:, дистанцията е по-малко от 300м и да уцелваш движеща мишена, определено не е лесно :!: Но.....си е жива касапница :oops:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

pacho109 написа:... Но.....си е жива касапница :oops:

Това викам и аз!
Не оспорвам майсторлъка на стрелеца, висш пилотаж е да стреляш със снайпер, то си трябва дишане, пръст и нерви да имаш за тази работа, па вятъра откъде духа и т.н., ама друго си е да се прокраднеш към прасето, то да ти изскочи из шубрака с ония ми ти бивни и ти подмокрен да изпразниш пушката в него и без да видиш к'во е станало - да рипнеш профилактично на някое дърво.

Иначе к'ви ли не куриози сме имали - един удави едно прасе в реката, друг го заколи, с джипа сме ги гонили през полето и винаги са имали своя шанс, а не като на стрелбище на панаира.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”