Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мренки еп.2
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Мренки еп.2
Привет отново
Дойде така очаквания ден неделя,предварително отделен до половината за риба.Този път подготвен,а не с белите маратонки и изтърканите джински кацнах на реката.Времето подсказваше,че днес щеше да е денят на страшния съд.Облачно и студеееееено.В 7h температурата беше 5'C.Поизчаках да се развидели,понатакъмих си такъма,разчистих около мен,стелнах няколко прашки бял червей и започнах да изтичам с болонезето.След около 15мин дойде първия удар.Мрена около 1.5кг.След нея последваха 2 късания и едно откачане.Реших да сложа 0.16повод(като до момента бях с 0.128).Последваха 15-20мин само празни изтичания.Върнах отново на 0.128 и след 2-3 изтичания пак кълване,пак мрена.Така през интервал от 10-15мин имах кълванета.Доста от рибите късаха,някой се откачваха.Екшъна продължи докато облаците не се отдръпнаха и изгря слънцето.От този момент нататък кълванетата тотално приключиха.Реших,че ми е достатъчно и си събрах въдичката,понаснимах се с рибките,пуснах ги обратно и всички бяхме доволни.Както се казва и вълкът сит и агнето цяло.Стига толкова приказки ето и някоя снимка за цвят:

Дойде така очаквания ден неделя,предварително отделен до половината за риба.Този път подготвен,а не с белите маратонки и изтърканите джински кацнах на реката.Времето подсказваше,че днес щеше да е денят на страшния съд.Облачно и студеееееено.В 7h температурата беше 5'C.Поизчаках да се развидели,понатакъмих си такъма,разчистих около мен,стелнах няколко прашки бял червей и започнах да изтичам с болонезето.След около 15мин дойде първия удар.Мрена около 1.5кг.След нея последваха 2 късания и едно откачане.Реших да сложа 0.16повод(като до момента бях с 0.128).Последваха 15-20мин само празни изтичания.Върнах отново на 0.128 и след 2-3 изтичания пак кълване,пак мрена.Така през интервал от 10-15мин имах кълванета.Доста от рибите късаха,някой се откачваха.Екшъна продължи докато облаците не се отдръпнаха и изгря слънцето.От този момент нататък кълванетата тотално приключиха.Реших,че ми е достатъчно и си събрах въдичката,понаснимах се с рибките,пуснах ги обратно и всички бяхме доволни.Както се казва и вълкът сит и агнето цяло.Стига толкова приказки ето и някоя снимка за цвят:
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- научил се да хвърля
Re: Мренки еп.2
Искам и аз
Браво колега.

Леле какви красавици
страхотни риби браво

А къде е това райско място ако не е тайна 

- lif3house
- разбира нещата
Лудница
А мястото го запази в тайна, че другия път няма да можеш да си намериш място 

- Garbolino
- разбира нещата
Ихааа, е това се казва излет!
-
- сериозен играч
брово колега такива животни от тая порода не бях виждал:)))
Браво
Завиждам за близостта до мрените 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Garbolino написа:Ихааа, е това се казва излет!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Егатии кефа колега
Благородно ти завиждам, като знам колко са силни тея риби,мряна кило и полувина на повод 0.12 е било нещо неописуемо
Надявам се и мен някой ден да ме сполети късмета с такъв трофей 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!