Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз."Бели Лом"
-
- разбира нещата
яз."Бели Лом"
Здравейте!В Неделя предвид атмосферните условия се позачудих дали да не отложа излета си,но страста ми надделя и около 9.30 ч. бях там заедно с мой приятел-ентусиаст.Освен нас имаше още двама колеги с Шуменска "Нива",но бяха на около 200 м. и не разбрах имаха ли успех.Факт е,че ние нямахме!Имаше кофти ветрец,който се усилваше с всяка изминала минута и образуваше яки вълни.Пробвахме за бяла риба на уклей-на дъно и плувка,пробвахме на торен на бял на пинки на пембян и какъвто се сетиш червей,захранки-два варианта.Мятахме,мърморихме няколко часа,накрая ни текнаха сополите от студ,натоварихме си сопите-и айде обратно в Търговище!Въобще наближи ли края на седмицата времето се разваля.Ако е нормално-в неделя пак съм там.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щом не се отказваш това е добре, следващия повече късмет ти пожелавам
Може ли малко актуална информация...примерно: такса, рибата плаща ли се, може ли да се нощува, макс дълбочина, места за риболов, пътища до тях и каквото още се сетиш.
Прочетох информацията по други теми за Бели Лом но повечето са спомени от минали години а ми трябва по пресничка

Може ли малко актуална информация...примерно: такса, рибата плаща ли се, може ли да се нощува, макс дълбочина, места за риболов, пътища до тях и каквото още се сетиш.
Прочетох информацията по други теми за Бели Лом но повечето са спомени от минали години а ми трябва по пресничка

- Fishing_Fan
- разбира нещата
няма такса,билета е задължителен,гледам че си от Варна,пътуваш по главният път Варна - Русе ,отбиваш се вляво към Лозница,задминаваш няколко села,след това в дясно виждаш малко аредовано гьолче и отбиваш вдясно и даваш по черния път и точно след гьолчето виждаш самия язовир,един съвет от мен,не отивай когато е валяло,няма измъкване,иначе се ловят бабушки,червеноперки,попчета,костури,сулки,каракуди,шарани и бели амури,има и бая раци ,цъкни на галерията ми и ще разбереш мястото където ловя.Иначе аз имам много успехи,ама само през лятото. Успех 

-
- разбира нещата
Колега rikosheth,искат само риб.билет,няма такси и рибата не се плаща,спокойно може да се нощува-стига да държиш на студ-засега де!За дълбочината- не е дълбок,поне където аз ходя...около 2 до 4 м.Особено плитко е по ръкавите/той целия язовир прилича на ръкав-един такъв тесничък/.Хубаво място за риболов има откъм с. Крояч,само че завали ли трудно се изкачва обратния път.Ще го познаеш по дърветата близо до водоема-върби и тополи.Мисля,че на колегата Dimitar от Разград снимките са точно от това място-разгледай галерията му.Ако искаш пиши му-може да ти даде още инфо.Наслука!Още инфо от жената на riibok-момчета в момента кълве на 10лв. във всеки рибен магазин