Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Tica Excel Match
Модератор: sapuna
Tica Excel Match
Скоро си купих Tica Excel Match 4.20.Искам да попитам според вас заслужава ли си парите и да дадете по някое мнение.
п.п Това ми е първия мач.
п.п Това ми е първия мач.
- lif3house
- разбира нещата
Re: Tica Excel Match
Това сигурно е мача, за който най-много е писано. Направил си добър избор. Просто напиши в търсачката "Tica Excel Match" и ще видиш всички мнения, които те интересуват.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добър ти е избора,със здраве да си го използваш.Това е един от най-продаваните мачове,които са си заслужили овациите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Новите партиди се различават, много от старите...освен, по това че са доста крехки...ми прави впечатление, че има и големи разлики в изработката...различен карбон, макародържач. окомплектовка на водачи и т.н.
Кзвам това защото, аз използвам въпросния мач вече 5 години и съм безкрайно доволен...но през ръцете ми са минали и 2 такива, от различните (нови) партиди, които дадоха дефекти...много крехки върхови снадки и съответно счупване на върха...!
Дано е случайност или просто съвпадение....но разлика има.
п.п. Иначе въдицата си е много добра, както са казали и колегите по горе...
Кзвам това защото, аз използвам въпросния мач вече 5 години и съм безкрайно доволен...но през ръцете ми са минали и 2 такива, от различните (нови) партиди, които дадоха дефекти...много крехки върхови снадки и съответно счупване на върха...!
Дано е случайност или просто съвпадение....но разлика има.
п.п. Иначе въдицата си е много добра, както са казали и колегите по горе...
Колеги да попитам този мач с параболичен строй ли е, и може ли да се каже че е мека(лигава).. идеята ми е за малки рибки дали ще добър избор.
Не мога да кажа точно какъв стой има тиката / предполагам че е полупараболик / но има такива меки мачове който не са лигавиxsxboy написа:е мека(лигава)..

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е