Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Има ли щуки в рибарниците край село Бошуля, Пазарджишко?
Модератор: Paublo_Eskobar
Има ли щуки в рибарниците край село Бошуля, Пазарджишко?
Здравейте! Преди години съм ловил щука в платените рибарници до с. Бошуля, интересува ме, има ли още щука там, има ли пресни впечатления някой колега? Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Re: Има ли щуки в рибарниците край село Бошуля, Пазарджишко?
В рибарниците незнам,но в двата големи гьола малко след рибарниците има доста добри риби,но са по-рядко. Наслука
-
- научил се да хвърля
Колега аз бях миналато година точно по това време там,но никой не търсеше щука.Излизаха епизодични шарани и каракуда,бабушка .
Благодаря!
Само два отговора, явно не е популярно направление. Утре имам работа в района, и след това ще се прошетам по гьоловете на Бошуля, доколкото смогна. И след това ще докладвам на форума
Ако още някой колега с актуална инфо пише дотогава тук, ще съм благодарен!
Само два отговора, явно не е популярно направление. Утре имам работа в района, и след това ще се прошетам по гьоловете на Бошуля, доколкото смогна. И след това ще докладвам на форума

Ако още някой колега с актуална инфо пише дотогава тук, ще съм благодарен!
- rosboz
- ще става разбирач
Аз минавам по един два пъти на година от там - на свободната дупка - за сега имам само извадени тапи за щуки.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
-
- новобранец
Колега, ще пуснеш ли информация ако си ходил как е било, както и малко по-подробна информация как се стига до въпросния гьол ако може. Мерси предварително.
- rosboz
- ще става разбирач

Тази година не съм ходил и нямам никаква информация. Но когато съм ходил винаги е имало колеги чакащи на тапа. А на плувка търсят блескач.
Като свиете от главния път внимавайте в началото има огромни легнали полицаи.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
-
- новобранец
Днес преди обяд въртях спининга около три часа на свободния (на платения няма щука) и на два по-малки от другата страна на пътя (за които после видях табела "риболовът забранен"), но никакъв удар. Не видях щука да подгонва, дори не видях някъде да скача риба, каквато и да е. Имаше полузаспали от скука шаранджии, щукари на тапа не срещнах, спинингисти - още по-малко. Времето беше лятно, може и това да е оказало влияние - водоемите бяха като варница... Разбира се, на свободните ни водоеми от раз кълве само с много късмет!